Ev için uygun üretim kafesi

superlative

Üyemiz
Adı
halil
Soyadı
ay
Arkadaşlar bir çift kuşum var eşler fakat ben birkaç çift eş daha alarak üretim yapmayı planlıyorum hobi amaçlı.DIY bölümünde pek bulamadım.Kafesler hakkındada bilgisizim yani boyut olarak ne kadarı muhabbet üretmek için uygundur.Küçücük kafesleride iyi görmüyorum zorla üretim yapıyormuşsun gibi geliyor onlarda bir can sonuçta.Box kafes uygun gibi geliyor ama diy olarak bulamadım sitede.1 çift almayı düşünüyorum onlara uygun bir kafes lazım maliyeti düşük ve kuşların rahat edebileceği.Fikriniz var mı yada bildiğiniz hazır bir plan, ölçüler, boyutlar ve malzemeleri temin edebileceğim yerler vs.? Ahşaptada bitlenme olur diye biliyorum. Hangi malzemeyle sağlıklı bir kafes yapabilirim? Salma kafeste yapabilirim hangisi daha iyi olur?

Emre ceyhan

Uzman Üyemiz
Adı
Emre Erman
Soyadı
Ceyhan
Mehmet DEMİRBİLEK' Alıntı:
ben kafesleri yenileyecek olsam şu kafesten dizerdim kümeses bu adresten alıp almamanız önemli değil ama bu marka veya bu tip kafesler çok güzel bir çok artısı var bana göre
http://www.canpet.net/dr-sacchi-marbella-kus-cifthanesi-olc-60x26x4-cm-beyaz
Malzeme,görünüş vs güzel ama ölçüleri uygun değil.Kanarya kafesi olduğu için derinliği küçük olur.Kuş geriye kaçmadan kendini rahatça gösterebilsin diye derinliği çok yapmazlar.40x40 küp kafes daha iyidir bence.

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Pvc den şaşma... çoğu yerde  uygun ölçülerde  uygun fiyata  yapanlar  var... site motorunda  arama yapım  konu  çoklugu var..