Fikirlerinizi Alabilirmiyim ?

kaoma

Üyemiz
Adı
Ramazan
Soyadı
İŞCAN
Merhaba arkadaşlar :) ben şöyle birşey düşündüm uygun olurmu o aklıma takıldı size bir sorayım dedim.Folluğun sadece 1 tarafını camdan yapsam kuş için sıkıntı olurmu ?

taskin90

Üyemiz
Adı
Taşkın
Soyadı
KUZU
kuş dısarıdakı hareketlerı daha rahat hıssedecegınden gorecegınden kaynaklı urkebılır ayrıca cam ıle ısı yalıtımı tahta ıle olan yalıtımın yerını tutmaz anne daha cok enerjı harcar yuvalıgı ısıtmak ıcın bence kalın tahtadan bı yuvalıgı hıc bozmadan klasik sekılde uretıme devam et kendı gorusum bu üstad=)

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Mustafa AK' Alıntı:
kuş dısarıdakı hareketlerı daha rahat hıssedecegınden gorecegınden kaynaklı urkebılır ayrıca cam ıle ısı yalıtımı tahta ıle olan yalıtımın yerını tutmaz anne daha cok enerjı harcar yuvalıgı ısıtmak ıcın bence kalın tahtadan bı yuvalıgı hıc bozmadan klasik sekılde uretıme devam et kendı gorusum bu üstad=)

kaoma

Üyemiz
Adı
Ramazan
Soyadı
İŞCAN
Mustafa AK' Alıntı:
teşekkürler dostum..