Forumdaki Açılan Satış İlanları

Coşkun Ödemir

Uzman Üyemiz
Selamlar İyi geceler diliyorum

İlk öncelikle ana soru olan ilanlar konusunda Selahattin Abi tarafından yeni bir index açıldı. Fakat oraya daha açılan bir konu yok gördüğüm kadarıyla. Lakin bu işin ''İlan Şablonu'' kısmı sitede yürümüyor.

Ben bir moderator olsam;

1- İlan Satış Şablonunu en güncel şekilde sabit bir konu olarak sabitlerim(unutmadıysam bu zaten var)

2- İlanlar kısmını tek çatı altında toplarım.Bu zaten gerçekleşti. Fakat Kafasına göre herkez takılıyor.

3- İlanlar kısmını yönetici onaylı yaparım. Şablon dahilinde uygun ilan verilmeyenilanları ''onaylamam'. Adam sadece bir resim ya koyuyor yada koymuyor direk tel numarasını veriyor. Oldu bittiye getiriyor. Sonuçta kuş arayanlar daha ciddi ilanları görmek ister. (Sözüm meclisten dışarıdır)

4- İlanlar kısmında resim koymayı zorunlu kılarım. bu iş telefonla bitmez. Almak isteyen fotograflar görmek ister. En azından bu resim olayı bir şekilde hallediliyor.

5- Satış ilanı olan konulara bir mesaj sabitleyim kitlerim. ''İlanlar Yönetici Onaylıdır,Onaylandamdan göremezsiniz diye). Bu şekilde nasıl ilan verilmesi gerektiğini herkez görüp ona göre davranır.

Yıllarca site yöneticiliği yaptım, amacım bilmişlik değil köstek olmaktan destek olmak isterim. Kitlesi hergün artan bir sitenin düzenli olması buraya uğrayan insaların, bizim ve satış yapan üreticilerin ne kadar ciddi olduklarını görebilsinler.

Saygılar