Frenc molt??

ozgrdmkc

Takipçi Üyemiz
Adı
Özgür
Soyadı
Damkacı
Merhaba arkadaşlar benim tam 1 yaşında mavişim var.. Ve 2 ay önce mantar oldu mantarı attlattı fakat tüyleri çok döküldü.. Boğaz tüyleri derisi gözükecek kadar döküldü ve Kanatlarının altlarınında derileri gözüküyor...Ama kuyruğu kanatları sırtındaki ve kafasında tüyler yerinde.. Frenc molt değildir dimi??

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Özgür kardeşim frenc molt doğuştan olan tüy hastalığı sonradan olmadığını biliyorum ben mantardan dolayı tüylerde dökülme olmuş mantar tedavisi uygulamanı öneririm mantarı tamamen atlattıktan sonra tüyler çıkacaktır geçmiş olsun

ozgrdmkc

Takipçi Üyemiz
Adı
Özgür
Soyadı
Damkacı
Sezgin ANIL' Alıntı:
Özgür kardeşim frenc molt doğuştan olan tüy hastalığı sonradan olmadığını biliyorum ben mantardan dolayı tüylerde dökülme olmuş mantar tedavisi uygulamanı öneririm mantarı tamamen atlattıktan sonra tüyler çıkacaktır geçmiş olsun
Mantar gagada geçti fakat ayaklarda hala var sanırım ayaklara tedaviyi sürdüreyim inşallah tüyleri yerine gelir tekrar..

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
İnşallah düzelir mantar olan bölgelere vazelin uygulamanı öneririm

ozgrdmkc

Takipçi Üyemiz
Adı
Özgür
Soyadı
Damkacı
Sezgin ANIL' Alıntı:
İnşallah düzelir mantar olan bölgelere vazelin uygulamanı öneririm
Ayaklarda ve gagada vardı oralar geçti sanırım .. Boğaz altında tüyler döküldü orayadamı mantar geçmiş yani boğazınadamı süreyim mantarı??

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Mantar olan bölgede küçük küçük kabartılar olur kontrol et eğer varsa vazelin sürebilirsin

ozgrdmkc

Takipçi Üyemiz
Adı
Özgür
Soyadı
Damkacı
Sezgin ANIL' Alıntı:
Mantar olan bölgede küçük küçük kabartılar olur kontrol et eğer varsa vazelin sürebilirsin
Boğaz altında var .. Yarında oraya süreyim biraz ama vazelin tüyleri dökmezmi?

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
vazelin yoğunluğu itibariyle bölgedeki parazitleri havasız bırakarak öldürür tüyleri dökmez kullanabilirsin

yalçın08

Takipçi Üyemiz
Adı
kamil
Soyadı
yalçın
Sezgin ANIL' Alıntı:

ozgrdmkc

Takipçi Üyemiz
Adı
Özgür
Soyadı
Damkacı
Sezgin ANIL' Alıntı:
vazelin yoğunluğu itibariyle bölgedeki parazitleri havasız bırakarak öldürür tüyleri dökmez kullanabilirsin
Çok teşekkür ederim bugün sürmeye başlıyacam kabarıklar gidene kadar.