gazete yeme?

motifcan

Uzman Üyemiz
çiftlerimden birinin dişisi sürekli kafesin altına serdiğim gazeteleri sürekli kemiriyor yiyor mu o sırada bilmıyorum.neden olabilir ve ne gibi önlemler alabilirim? kafesinden mürekkep balığı kemiğide var.. şimdiden teşekkür ederim.

gökay tatar

Uzman Üyemiz
Adı
gökay
Soyadı
TATAR
aslında kuşlarımızın altına gazete serilmemelidir  yağlı kağıt yada mutfaklarda kullanılan kağıt havlu kullanılmalı nedeni gazetenin mürekkebi koparmaya başlayınca ıslatıyor ıslanan gazete mürekkebi ortaya çıkıyor malesef kuşlarımız da bu durumdan hastalanıp ölüyor.

karaganda

Takipçi Üyemiz
Adı
Kazım
Soyadı
aslan
beyaz a4 kağıtı koyabilirsin veya kağıt havlu, gazete koymamak lazım kimyasal oldugundan dolayı.

E

elaziz2316

Guest
    Bende gazete koyuyordum. Gerçi benim kafeslerde alt ızgara da var, ama bundan sonra gazetece koymayacağım. Kağıt havlu en mantıklısı gibi.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Gazete mürekkebinden dolayı kuşlar için zararlıdır. Kafesinizin tabanına göre kontrplak kestirip koyabilirsiniz. Temizleyeceğiniz zamanda yüzeyini spatola yardımıyla kazırsınız.

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
k vitamin eksikliği zararı konusunda diğer arkadaşlara katılıyorum ben kullanmak zorunda kalıyorum

mustafa karaeli

Uzman Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
KARAELİ
ŞAHİN GÜNGÖR' Alıntı:
Gazete mürekkebinden dolayı kuşlar için zararlıdır. Kafesinizin tabanına göre kontrplak kestirip koyabilirsiniz. Temizleyeceğiniz zamanda yüzeyini spatola yardımıyla kazırsınız.
Evet bende Şahin'e katılıyorum.

DarkLion

Takipçi Üyemiz
Adı
Güray
Soyadı
ÖZKUL
Ben kitap kağıdı koyuyorum. Henüz basım görmemiş ne kokuyor nede zararı var..

ikbal

Üyemiz
Adı
ikbal
Soyadı
kahraman
bende gazete kulanıyorum ama zararlı oyuzden alt ızgara sipariş etım alt ızgaranın her hangıbı zararı varmı mesela yavrulara