GÖZ HASTALIĞI MI?

gökay tatar

Uzman Üyemiz
Adı
gökay
Soyadı
TATAR
bugün eşlerimden birinin tek gözünün etrafının 1 milim gibi daire biçiminde tüyleri dökülmüş diğer gözün de sorun yok sulanma da yok gözünde ama takip ettiğim de gözünü tele sürtüyor sorunu nedir acaba?

E

elaziz2316

Guest
    Geçmiş olsun, bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olacaktır.

atilla

Üyemiz
Adı
atilla
Soyadı
karadağ
bugünlerde bu sorunu çok duyuyorum kuş hernedense gözünü kaşıyarak çevre tüylerini döküyor acaba salgın bir durum mu yada mevsimden kaynaklanan birşey bilgisi olanlar bizi aydınlatırsa sevinirim tşk.

atilla

Üyemiz
Adı
atilla
Soyadı
karadağ
cihan kardeşim aslında eğer salgın bir durumsa da dermatolojik birşey olduğu için ölümcül olacağını sanmıyorum bu yüzden telaş yapma umarım en yakın zamanda öğreniriz ne olduğunu birisi söyler inşallah.

osiergin

Uzman Üyemiz
Adı
Osman
Soyadı
ATILGAN
korkulacak bir durum değil zannedersem kuşlar için göz damlaları var sitede isimlerini bulabilirsiniz geçmiş olsun

atilla

Üyemiz
Adı
atilla
Soyadı
karadağ
sanırım biraz kitap karıştırdıktan ve nette takıldıktan sonra işe yarayabilecek birşey buldum  "genta" die bir göz damlası satılıyor eczanelerde onu günde 3 kez damlatırsanız 1 hafta da geçecektir mehmet abi senin kuşların gözü bu damlayla açılacaktır muhakkak deri ve göz için antibiyotik etkili yan etkisi az bir ilaç ben klinikte çalışırken veteriner bu damlayı insan ilacı olmasına rağmen hayvanlar içinde kullanıyordu ve oldukça etkili bir damla. hemen kullanın cihan sende yarın al hemen.

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
ARKADAŞLAR KUŞ BENİ UĞRAŞTIRDI POZ VERMEDİ BİR TÜRLÜ AMA SANIRSAM RAHATSIZ OLDUĞU GÖZÜ BELLİ OLUYOR TAM FOTOYU ÇEKERKEN KAFAYI DÜZELTİYOR YANDAN PROFİL ALAMADIM

işte buda diğer resmi zarzor birtane daha

atilla

Üyemiz
Adı
atilla
Soyadı
karadağ
evet cihan genta bu iş için işe yarayabilir bildiğim kadarıyla bakteriyal bir durum viral olsaydı işe yaramayabilirdi ama araştırdım bakteriyal bir hastalık alerji tarzı birşey

atilla

Üyemiz
Adı
atilla
Soyadı
karadağ
birkaç kişi de bu göz konusunda sorun yaşıyor ama onlarda mı kullanıyolar acaba yazarlarsa iyi olur anlayabiliriz

gökay tatar

Uzman Üyemiz
Adı
gökay
Soyadı
TATAR
ben kullanmıyorum ama hastalık olarak cihanın kuşuyla  aynı o ilaçtan yarın temin edim inşallah iyi gelir...

gcelmen

Yeni Üyemiz
Adı
Gülsün
Soyadı
Çelmen
ARKADAŞLAR "Genta" dışında insanların kullandığı "Teramycin" göz merhemi de iyi geliyor haberiniz olsun... Geçmiş olsun