Gözle takip elle kontrol

istanblue

Üyemiz
Adı
Cihan
Soyadı
T
Amacım deney faresine çevirmek değil kuşu, çözülebilecek bi problemse çözmek. bir birbuçuk ay önce yoktu böyle bir şey yani yeni oluşmuş sanırım.
Doğru diyorsun abi her canlı zamanı gelince emaneti teslim edecek. ama o zamana kadar elden geleni yapmak lazım değil mi? benim amacım da o.
kimseye cevap yetiştirme değil amacım :) derdi neyse varsa bulmaktı dermanı amacım.
Ama şunu tekrar söylemek istiyorum koskoca sitede bir dünya Ankaralı içinde 2-3 kişi yardım etti şimdiye kadar onların biri Mersinde biri Almanyada yalnız biri Ankaradan :)

istanblue

Üyemiz
Adı
Cihan
Soyadı
T
bi gelişme yok iyiye yönelik. Sanırım emaneti teslim etmesi yakındır.

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Hastalıklarda çok tecrübeli değilim bende başkalarından yardım alıyorum ama yinede bir görüşelim bakayım isterseniz belki bir yardımım dokunur.

istanblue

Üyemiz
Adı
Cihan
Soyadı
T
Sağolun Mehtap Hanım. Ama sanırım artık kendi haline bıırakmak daha iyi olacak. Size getirene kadar yolda bile ölebilir çünkü o kadar gücünün kaldığını düşünmüyorum. Yinede çok teşekkür ederim.

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Cihan TORUK' Alıntı:
Sağolun Mehtap Hanım. Ama sanırım artık kendi haline bıırakmak daha iyi olacak. Size getirene kadar yolda bile ölebilir çünkü o kadar gücünün kaldığını düşünmüyorum. Yinede çok teşekkür ederim.
O hale geldiyse yağlanma değildir urdur diye düşünüyorum.Son bir şans veterinere götürün bence.