GÖZÜ PÖRTLEMİŞ

zeemzeem

Üyemiz
Adı
şaban
Soyadı
yavuz
Merhabalar.. Albino bir yavrum var 3-4 aylık ve bu gece farkettim, tek gözü pörtlemiş gibi Kocaman olmuş ve bir kenarından kıpkırmızı birşey çıkmış BU NEDİR böyle anlamadım Acaba göz nezlesi mi dicem ama böye birşeyde var mı bilmiyorum. Mikrobik mi yoksa kavga mı etti bilmiyorum ama artık şu kuşlarımın canı yanmasın yaa.....:(

Sry

Uzman Üyemiz
Adı
Selim.
Resim eklerseniz daha iyi olur.Geçmiş olsun.

enginar2008

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KAMBUR
geçmiş olsun.inşallah kötü durumda değildir.ama resim eklerseniz çok daha saglıklı yorumlar alabilirsiniz.....

samedan

Yeni Üyemiz
Adı
AYTEKİN
Soyadı
SOYKAN
genta-gut göz damlası al sabah akşam 2 şer damla damlat nidazol tablet al 500 mg lık olsun 5 eşit parçaya böl her gün suyuna eriterek kat geçmiş olsun

durduacar

Uzman Üyemiz
Adı
Durdu
Soyadı
Acar
aytekinsoykan' Alıntı:
genta-gut göz damlası al sabah akşam 2 şer damla damlat nidazol tablet al 500 mg lık olsun 5 eşit parçaya böl her gün suyuna eriterek kat geçmiş olsun
Aytekin bey; hastalık nedir peki onuda yazında aydınlanalım. Bu ilaçların hangi hastalığa iyi geldiğini öğrenelim.

sadettin

Üyemiz
Adı
SADETTİN
Soyadı
SERBES
ÇOK NADİR OLARAK YAVRULARDA GÖRÜLÜYOR AMA  GENELDE YEM KIRMASINI BİLMİYEN YAVRULARDA GÖRÜLÜYOR DİYE BİLİYORUM.HASTALIKLA İLGİLİ BİLGİM YOK BİLENLER YAZARSA BENDE MEMNUN OLURUM KONU YU AÇAN ARKADAŞA TEŞEKKÜR EDERİM.

zeemzeem

Üyemiz
Adı
şaban
Soyadı
yavuz
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim en kısa zamanda resminide yükleyeceğim.İnşallah geçici bir durumdur.