M mertsever Uzman Üyemiz Katılım 9 May 2012 Mesajlar 297 Konum ANKARA Adı MERT Soyadı SEVER 11 Eyl 2012 #1 GÜNÜN SÖZÜ “Başarının sırrını bilmiyorum; ama başarısızlığın yolu herkesi memnun etmeye çalışmaktan geçer.” Bill Cosby
GÜNÜN SÖZÜ “Başarının sırrını bilmiyorum; ama başarısızlığın yolu herkesi memnun etmeye çalışmaktan geçer.” Bill Cosby
A alibeyk Uzman Üyemiz Katılım 16 May 2012 Mesajlar 4,345 Konum İstanbul Adı mert Soyadı aydın 11 Eyl 2012 #2 Paylaşım için teşekkür ederim.
Y Yakup ÜNAL Uzman Üyemiz Katılım 9 Ağu 2012 Mesajlar 276 Konum Ankara Adı Yakup Soyadı ÜNAL 11 Eyl 2012 #3 Güzel bir paylaşım ve kesinlikle doğru bir söz.
K kemal akbulut Uzman Üyemiz Katılım 18 Eki 2010 Mesajlar 2,034 Konum Muğla Marmaris Web sitesi ww.muhabbetkusuureticileri.com Adı Kemal Soyadı Akbulut 11 Eyl 2012 #4 tam benim hayatımın kısacası ama kandan geldiği için değiştiremiliyor sağolasın bu söz benim için koşe taşı ama açılırsada çok şey çıkar hangi kulvarda ve kaç kulvarın olduğuna bağlı bence slm
tam benim hayatımın kısacası ama kandan geldiği için değiştiremiliyor sağolasın bu söz benim için koşe taşı ama açılırsada çok şey çıkar hangi kulvarda ve kaç kulvarın olduğuna bağlı bence slm