Hala yuvadan çıkmadılar

sahin51

Takipçi Üyemiz
Adı
şahin
Soyadı
şahiner
benim 3 tane yavrum var biri 30 günlük biri 29 biride 28 günlük tüm tüyleri çıkmış fakat hala yuvalıktan çıkmadılar çıkmayada niyetleri yok gibi :) anneleri devamlı besliyor bi sıkıntı yok ama  yavruları dövecekler diye korkuyorum acaba ben yuvalıktan çıkarıp kafese koysam sorun olur mu? yoksa beklemeye devammı edeyim? teşekkür ederim

jany

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Dikbaş
Abicim bendeki yavrular da 30 ile 40 gün arası yuvadaydı baktım çıkmadılar bütün tüyleri çıktı kendim çıkardım yavruları yuvadan iki gün sonrada anne bir daha yumurtladı şimdi kuluçkada...

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Kuşlara bakın elinize aldığınızda iyice ısırabiliyorlar mı? Bir de kafes tabanına yem koyun yavruları da kafes tabanına koyun ( ama 28 günlük ve 29 günlük yavrular 3-4 gün daha bekleyebilir.) Yem kırabiliyorsa kafesten ayırabilirsiniz

sahin51

Takipçi Üyemiz
Adı
şahin
Soyadı
şahiner
bu konuda acemiyim biraz kusura bakmayın anne babalarının olduğu kafese koycam demi ayrı koymucam?

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Şahin ŞAHİNER' Alıntı:
bu konuda acemiyim biraz kusura bakmayın anne babalarının olduğu kafese koycam demi ayrı koymucam?
yem yiyebiliyor mu diye anne babanın kafesinin tabanına koyun  yiyebiliyorsa başka kafese yoksa kendisi tekraar yuvaya girer

sahin51

Takipçi Üyemiz
Adı
şahin
Soyadı
şahiner
tamam hocam tşk ederim 2-3 gün sonra bi deneyim