Halayumurta gelmedi yardim ?

themm

Yeni Üyemiz
Adı
İbrahim
Soyadı
Yaman
Bugun 12. günü hergun ciftlestiklerini goruyorum hala yumurtlamadi. sure ne kadar uzayabiliyo ?

Doğanay YILDIZ

Takipçi Üyemiz
Adı
Doğanay
Soyadı
Y.
10-13 gün arası yumurtlaması beklenir fakat her çiftleşme yumurtlayacak anlamına gelmez. Dişi ne zaman hazır hissederse yumurta oluşturmaya başlayacaktır. Bu süreçte fazla rahatsız etmeyin ve vitamin + mama takviyesi yapın.

themm

Yeni Üyemiz
Adı
İbrahim
Soyadı
Yaman
Doğanay YILDIZ' Alıntı:
10-13 gün arası yumurtlaması beklenir fakat her çiftleşme yumurtlayacak anlamına gelmez. Dişi ne zaman hazır hissederse yumurta oluşturmaya başlayacaktır. Bu süreçte fazla rahatsız etmeyin ve vitamin + mama takviyesi yapın.
Tüm gun iste oluyorum kuslar odada tek kaliyor aksam 8 gibi odada bende bulunuyorum. Gardrobun ustunde kendi halindeler. Sadece yem degistirme su degistirme gibi ihtiyaclari icin yanlarina yaklasiyorum. umarim yumurta olurum. Bundan once ki 2 ciftimden de ciftlesmesine ragmen 2 sene once yavru alamamistim

Doğanay YILDIZ

Takipçi Üyemiz
Adı
Doğanay
Soyadı
Y.
Çiftleşme sonrası yumurta gelmiyorsa büyük ihtimal dişinin yumurtalıkla ilgili problemleri var demektir. Tabi bunu söylemek kolay ama kontrol edildikten sonra (tedavi sonrası) söylenmesi gerek. Dediğim gibi beklemelisiniz. Benzer sorunlar bendede oluyor. Çiftleşiyorlar fakat 13. gün beklerken 20. gün yumurta geldi.

Keremuzay902

Üyemiz
Adı
KEREM
Soyadı
ÇENBERCİ
Benimde 9 gün oldu ama çiftleşmelerinin değil hamilemi diye sormuştum hamile dediler o günden beri 9 gün çiftleştiklerini tam görmedim ben bir kaç defa belki o da oldumu bilmem ben yokkende belki çifleşmişlerrir illaha bugün şey gördüm erkek kur yaptı dişi kaldırdı kuyruğunu ama erkek çubukla çifleşti çıkamdı nedense

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi