Hastalık... ACİL YARDIM LÜTFEN.

tosun

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
ugur
Soyadı
şanlı
Herkeze hayırlı iftarlar hayırlı üretimler olsun. üsttadlarım kuşum sulu ishal olmuş bugun farkettim ve daha bugun olmuş bundan eminim.  Kuşuma uygulaya bilecegim en etkili çözüm ne olabilir( Mama vb.) Bir de önere bileceginiz bir ilaç vitamin var mı. Şimdiden herkeze teşekkürler.

BULENTBAG

Uzman Üyemiz
Adı
BÜLENT
Soyadı
BAĞ
Uğur bir  photo koy bakalım. İshalle- sulu dışkı çok karıştırılan bir durum. Kuşlar çişi ve kakasını bir yapar bazen. Buda hemen ishal olarak algılanır. Sonra gereksiz bir ilaç tedavisi...

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
Uğur ŞANLI' Alıntı:
Herkeze hayırlı iftarlar hayırlı üretimler olsun. üsttadlarım kuşum sulu ishal olmuş bugun farkettim ve daha bugun olmuş bundan eminim.  Kuşuma uygulaya bilecegim en etkili çözüm ne olabilir( Mama vb.) Bir de önere bileceginiz bir ilaç vitamin var mı. Şimdiden herkeze teşekkürler.
MAMA VERME... SUYUNU GÜNLÜK DEĞİŞTİR...
EN ETKİLİ İSHAL İLACI ... NEOPRİM FORT... KULLANABİLİRSİN.

tosun

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
ugur
Soyadı
şanlı
Kuşumun dışkısı poposuna yapışıyor. İshal oldugundan eminim büyük ihtimal yani. fotoraf koyamıyorum şuan ama kuş ishal. ben sadece tedavisini sordum. yardım edebilicek abilerim var mı. başka bir yöntem babaya ilave bişeyler felan. çok sevdigim bir kuşum lütfen yardım.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Habil TANTA' Alıntı:
MAMA VERME... SUYUNU GÜNLÜK DEĞİŞTİR...
EN ETKİLİ İSHAL İLACI ... NEOPRİM FORT... KULLANABİLİRSİN.
+1
öncelikle geçmiş olsun, kuşlarını cereyan yapacak yerde bırakma,
ilaca ilave olarak haşlanmış patateste verebilirsin...