hastalık hakkında yardım lütfen (videolu)

muhabbetkusummm

Uzman Üyemiz
Arkadaşlar petshoptan hasta olduğunu bile bile rengini ve kuşu çok beğendiğim için bir muhabbet kuşu aldım.iyileşir hemen diyerek bekledim ama pek bir düzelme olmadı.daha da ilerlemesinden korkuyorum.kuşun görünüşü maşallah çok güzel ama her nefes alıp verdiğinde hırlama sesi geliyor.soğuk aldığını düşünüyorum.suyuna hergün avira antibakteriyel ilaç ve deep multivitamin ilacı damlatıyorum.başka ne yapabilirim.yardımcı olursanız sevinirim.videosunu aşağıya ekledim.şimdiden teşekkürler.
https://www.youtube.com/watch?v=vZYs4iZ3Ioc&feature=youtube_gdata_player

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
kuş astım yada üşütmüş onun için baytril %2,5 veya %5 enjeksiyonluk çözelti alıp kuşun ağzına 5 gün boyunca 2 damla damlat 5 günün sonunda  1 gün elma sirkeli su ver ondan sonraki 5 günde vitamin ver vitamin olarak da senin deep beş para etmez onun için baytrili aldığın yerden süpervit forte alıp onu kullan

muhabbetkusummm

Uzman Üyemiz
Gökhan YILDIZ.' Alıntı:
kuş astım yada üşütmüş onun için baytril %2,5 veya %5 enjeksiyonluk çözelti alıp kuşun ağzına 5 gün boyunca 2 damla damlat 5 günün sonunda  1 gün elma sirkeli su ver ondan sonraki 5 günde vitamin ver vitamin olarak da senin deep beş para etmez onun için baytrili aldığın yerden süpervit forte alıp onu kullan
Gökhan bey yardımınız için teşekkürler.mehtap hanında baytril kullanın demişti ama veterinerden baktım üzerinde büyük baş hayvanların resmi olduğu için almadım.kuşlarda yan etki yapabilir diye korktum açıkçası.daha önce internetten kuşlarda zararlı olabileceği yönünde yazılarda okumuştum.
Kuşun direk ağzına damlatmak zararlı olmaz mı?

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
Faruk ÇELİK.' Alıntı:
Gökhan bey yardımınız için teşekkürler.mehtap hanında baytril kullanın demişti ama veterinerden baktım üzerinde büyük baş hayvanların resmi olduğu için almadım.kuşlarda yan etki yapabilir diye korktum açıkçası.daha önce internetten kuşlarda zararlı olabileceği yönünde yazılarda okumuştum.
Kuşun direk ağzına damlatmak zararlı olmaz mı?
hiç bişey olmaz ben kendim kullanıyorum ayrıca piyasada muhabbet kuşları için üretilen ilaç yok diğer ilaçların üzerinde ya büyük baş hayvan yada tavuk resmi görürsün bu ilaçlar genel olarak tüm hayvanlar için üretilmiştir. ankaradaydan ulus halinin orada tarım ilacı satan yerler var orada uygun fiyata alabilirsin.

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Baytril % 10 sorunu cozmeye bilir, bazi mikroplar etken maddelere bagisiklik kazaniyor, olaki baytril cozmesse tylosin, eritromisin, ve doksisiklin etken maddeli ilaclari kullanabilirsiniz.kusun nefesini rahatlatmak icin suyuna okaliptus yagi damlatabilirsiniz, okaliptus ilerlememis hastaligi duzeltme etkisine sahiptir

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Behsat TİĞİZ' Alıntı:
Baytril % 10 sorunu cozmeye bilir, bazi mikroplar etken maddelere bagisiklik kazaniyor, olaki baytril cozmesse tylosin, eritromisin, ve doksisiklin etken maddeli ilaclari kullanabilirsiniz.kusun nefesini rahatlatmak icin suyuna okaliptus yagi damlatabilirsiniz, okaliptus ilerlememis hastaligi duzeltme etkisine sahiptir
Baytrili söylendiği şekilde kullanın geçmezse Behsat Beyin dediğini uygularsınız inşallah tez zamanda geçer. Çok geçmiş olsun.