A Ahmet SALMAN Uzman Üyemiz Katılım 8 Nis 2010 Mesajlar 3,171 Konum Bursa Web sitesi www.asmobilya.net Adı Ahmet Soyadı SALMAN 3 May 2011 #21 paylaşım için teşekkürler
K karahanuzun Uzman Üyemiz Katılım 20 Ocak 2011 Mesajlar 2,050 Konum İZMİT Adı Karahan Soyadı UZUN 3 May 2011 #22 +1 Mustafa Uyan' Alıntı: Belkide ilk kez böyle bir polemiğe gireceğim fakat sevgili dostum çok güzel yazmışsın anlatmışsında TÜRKİYE CUMHURİYETİ yazmakmı zoruna gittide tc yazıyorsun,lütfen buradan bence ve her TÜRK evladınca yanlış olan bu telaffuza bir özür bekliyorum. Genişletmek için tıkla ...
+1 Mustafa Uyan' Alıntı: Belkide ilk kez böyle bir polemiğe gireceğim fakat sevgili dostum çok güzel yazmışsın anlatmışsında TÜRKİYE CUMHURİYETİ yazmakmı zoruna gittide tc yazıyorsun,lütfen buradan bence ve her TÜRK evladınca yanlış olan bu telaffuza bir özür bekliyorum. Genişletmek için tıkla ...
ceymis11 Takipçi Üyemiz Katılım 26 Nis 2011 Mesajlar 115 Konum istanbul Web sitesi www.guineapig.9f.com Adı Nedim Soyadı GÜLER 4 May 2011 #23 paylasımın icin tesekurler guzel goruntuleri var hakkaten