Hindi Yumurtası

ortak

Üyemiz
Adı
erdinç
Soyadı
abacı
Arkadaşlar , mama yaparken tavuk yumurtası yerine hindi yumurtası kullansam nasıl olur deneyen var mı ?

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Tavuk yada Hindi yumurtası fark etmez.

tayfun cakmak

Yeni Üyemiz
Adı
tayfun
Soyadı
cakmak
slm abı....bıldırcın yumurtası tavuk yumurtasına gore proteını ve kalorısı yuksektır ama hındı yumurtası bu ıkısınden daha yuksek kalorı ve proteın dedır.(ornek bıldırcın 158kalori/ 13.05gr.protein.....hındı 171kalorı/ 13.68gr.proteın) gıbı  bye

murat ak

Yeni Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
ak
tayfun cakmak' Alıntı:
slm abı....bıldırcın yumurtası tavuk yumurtasına gore proteını ve kalorısı yuksektır ama hındı yumurtası bu ıkısınden daha yuksek kalorı ve proteın dedır.(ornek bıldırcın 158kalori/ 13.05gr.protein.....hındı 171kalorı/ 13.68gr.proteın) gıbı  bye
Ama bıldırcın yumurtası ceviz kadar, hindi yumurtası armut kadar  smileki gramları farklı o yüzden bu kalori ve protein farkı oluşuyor. Ama bu verdiğin değerler 100 gr. için ise (veya eşit miktarlar içinse) o zaman haklısın

burma

Yeni Üyemiz
Adı
yucel
Soyadı
burma
ben ördek yumurtaı bile kullanıyorum zaman zaman hiçbir sıkıntı olmaz, sadece arkadaşımızın dediği gibi proteini daha fazla olan yumurtadır bunlar.

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
Bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum bende bir defasında bıldırcın yumurtası kullanmıştım :D

ABDULLAHYILMAZ

Uzman Üyemiz
sadece içeriklerindeki protein oranları veya yağ oranları değişecektir diğer kısmı aynıdır sonuçta kanatlı yumurtasıdır :D .