Hollanda Muhabbeti ?

Halil_20

Yeni Üyemiz
Adı
HALİL
Soyadı
KAVAK
Öncelikle selamın aleküm . Foruma yeni katıldım bir çok kanaryam var fakat muhabbeti ilk defa besleyeceğim. Sormak istediklerim  , Hollanda muhabbeti ile diğer muhabbetler arasındaki fark nedir ? Birde evin içine değilde dışarıya bahçeye bir kümes yapsak mesela kontraplaktan veya pvc den nasıl olur. Kuşlar üşürmü donarmı ? Yapılabilirse nasıl yapmalıyım. Teşekkür ederim.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
kuşlar üşürse verim düşer yavru sayısı azalır zatn yavrular soğuğa fazla dayanamaz dış ortamda bile yapsanız kömür sobasıyla bile olsa ısıtma yapmanız lazım kışın hollanda muhabbetleri yerlilerden biraz daha iri olurlar boy olarak değil ama genişlik olarak benim dişim de hollanda erkekle ararsında pek fark yok erkek yerli ama kafa biraz daha büyük oluyor holandalarda hayırlı üretimler

Halil_20

Yeni Üyemiz
Adı
HALİL
Soyadı
KAVAK
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
kuşlar üşürse verim düşer yavru sayısı azalır zatn yavrular soğuğa fazla dayanamaz dış ortamda bile yapsanız kömür sobasıyla bile olsa ısıtma yapmanız lazım kışın hollanda muhabbetleri yerlilerden biraz daha iri olurlar boy olarak değil ama genişlik olarak benim dişim de hollanda erkekle ararsında pek fark yok erkek yerli ama kafa biraz daha büyük oluyor holandalarda hayırlı üretimler
  Bir kaç kişinin fotoğraflarında gördüm kümesleri dışarıda. Acaba dışarıda oluyormu diye düşünmüştüm. İnceleme  safhasındayım habitatlarını araştırıyorum. Kanarya besledikten sonra muhabbeti de besleyebilirim sanırım . Hollanda' yı merakımdan sormuştum amacım rainbow ile başlamak.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
verim düşer dışarıda sadece üretilemez değil 6 yavru alacağına 3-4 yavru alırsın 1-2 tanesi soğuktan ölür fln ole şeyler ısıtma oluyor dış kuşhanede besleyenlerin zatn çoğunlukla

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
SA KARDEŞ KAYSERİ GİBİ SOĞUK BİR İKLİMDE DIŞARIDA İZALASYNLU BİR DUVARLA ISI CAM ÇATI İZALOSYONU GİBİ DÜŞÜNEBİLİRSİN İÇERSİNEDE YAĞLI RADYATOR SICAKLIK EN AZ 15 EN FAZLA 22 VERİM İÇİN YOK DAMIZLIK SALMADA DERSEN YAVRUSUZ 10 12 LERDE SİTEYI GEZERSEN ÖRNEK KUMESLER VAR BAKARSIN SLM

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Kemal AKBULUT' Alıntı:
SA KARDEŞ KAYSERİ GİBİ SOĞUK BİR İKLİMDE DIŞARIDA İZALASYNLU BİR DUVARLA ISI CAM ÇATI İZALOSYONU GİBİ DÜŞÜNEBİLİRSİN İÇERSİNEDE YAĞLI RADYATOR SICAKLIK EN AZ 15 EN FAZLA 22 VERİM İÇİN YOK DAMIZLIK SALMADA DERSEN YAVRUSUZ 10 12 LERDE SİTEYI GEZERSEN ÖRNEK KUMESLER VAR BAKARSIN SLM

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
merhaba baştan belirtelim hollanda cinsi diye bir kuş yok ingiliz vardır yerlilere göre daha iri jumbolardan ufak 2. si her nerde olursa olsun kışın ısıtıcı veya yağlı radyatör yakman lazım kemal beyin dediği gibi 15 derecenin altına düşememesi lazım ben  bizler kışın gece gündüz elektrikli sobalar çalışır yok ben elektrik faturasından kaçarım beleşe getiririm dersen kuşlar soğuktan telef olur mutlaka ısıtıcı ile 15 dereceyi sabitlemen lazım...

ixirseviyo

Uzman Üyemiz
Adı
Salih
Soyadı
ÖZDEMİR
Ayhan YILDIRIM' Alıntı:
merhaba baştan belirtelim hollanda cinsi diye bir kuş yok ingiliz vardır yerlilere göre daha iri jumbolardan ufak 2. si her nerde olursa olsun kışın ısıtıcı veya yağlı radyatör yakman lazım kemal beyin dediği gibi 15 derecenin altına düşememesi lazım ben  bizler kışın gece gündüz elektrikli sobalar çalışır yok ben elektrik faturasından kaçarım beleşe getiririm dersen kuşlar soğuktan telef olur mutlaka ısıtıcı ile 15 dereceyi sabitlemen lazım...