İlaçlar Mama Katkıları Hakkında Bilgi...

tosun

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
ugur
Soyadı
şanlı
Herkeze H.Geceler diliyorum. Evimde 3 çift kuşum var. Hobi amaçlı olarak bu işi yapmak istiyorum. Ve herkezin kullandıgı bazı ilaçları vitaminleri ve mama katkılarını kullanmak istiyorum. Araştırmalarım Sonucu Birkaç bişeyler Çıkardım.
Sizin içerisinden çıkarıcagınız yada içerisine ekleyecekleriniz varsa Yazarsanız çok sevinirim saygılar. Teşekkürler.
Sorularım bunlar Herkeze şimdiden tekrar teşekkür ederim.
1- Breedmax kullandıgım zaman Bira mayası kullanmama gerek var mı ?
2- Breedmax'i Nemlendirip mi veriyoruz.
3- breedmax'i mi mamaya katıyoruz mamayı mı breedmax'e.
4-Toksi/Fix' Yemlerine mi katıcam yoksa Mamalarına mı ? Ve ne sıklıkla kullanmam lazım.
5- Birde Bana bir Vitamin önere bilir misiniz. Kuşların sularına katabilicegim.( Vitomil-L) Nasıl.
6- Marketlerden aldıgım elma sirkesini kullana bilir miyim kuşlarımda.
7-Di-a-ZYME 256 ne işe yarar ?

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Selam Uğur usta, aslında sorularının birçoğunun cevaplarını bu ürünleri pazarlayan Bilal Erdem ustadan alabilirsin, soruları en net şekilde kendisi cevaplayabilir. Açmış olduğun konunun sana cevap çeşitliliği yaratması ve kıyaslama yapabilmen için faydası olması açısından ben yine de kendi şahsi fikrimi belirtmek isterim. İşte soruların ve altında cevapları

- evet kesinlikle var, bira mayası ve breedmax farklı içeriklere sahip ürünlerdir

- buna gerek yok, breedmaxı zaten mamaya katacağın için kendisi otomatik olarak nemlenecektir

- breedmax mamaya katılır (miktarı konusunda kutu üzerindeki kullanma talimatlarını takip et veya Bilal Erdem ustaya danış)

4-Toksi/Fix' Yemlerine mi katıcam yoksa Mamalarına mı ? Ve ne sıklıkla kullanmam lazım.
- toksifix bir kil çeşidi olduğu için (bentonit) benim kanım hem mamada hemde sularında kullanılabilir. Sularına verilecekse mutlaka çok iyi suda eritildikten sonra verilmeli ve 1 günden fazla sulukta tutulmamalı, ertesi günü tekrar verilecekse yeni solüsyon hazırlanıp o şekilde verilmeli. Ne sıklıkla konusu ise tam Bilal Erdem için bir soru...ona sorman daha doğru olur.

5- Birde Bana bir Vitamin önere bilir misiniz. Kuşların sularına katabilicegim.( Vitomil-L) Nasıl.
- vitomin L gayet iyi bir vitamin ama az çiftle üretim yaptığınız için daha kaliteli bir ürün de seçebilirsiniz, örneğin Versele Laga Ferti-Vit, içeriği oldukça zengindir

vitamin A 3.000.000 IU,
vitamin D3 220.000 IU,
vitamin E 45.000 IU,
vitamin K3 650 mg,
vitamin B1 900 mg,
vitamin B2 3500 mg,
kalsiyum 2400 mg,
vitamin B6 1300 mg,
vitamin B12 6 mg,
vitamin C 13.000 mg,
niasin 17.500 mg,
folik asit 330 mg,
biotin 33 mg,
L-lizin 20.000 mg,
DL-metionin 30.000 mg,
demir 2500 mg,
bakır 500 mg,
manganez 5000 mg,
çinko 4500 mg,
iyot 100 mg.

- gayet tabii, örneğin Fersan elma sirkesi harikadır ve tüm marketlerde bulunur

- valla cevaplarsam Bilal usta bana çok kızacak  C:) ama ben yine de soruyu cevapsız brakmak istemem. Şöyle diyelim...Orijinalini bulursan işe yarar (amerikadan gelen hali ile), ama katkılısına (ithal edildikten sonra farklı maddelerle çoğaltılması) veya çakmasına denk gelirsen hiç bir işe yaramaz.

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Günay DÖNMEZ' Alıntı:
Selam Uğur usta, aslında sorularının birçoğunun cevaplarını bu ürünleri pazarlayan Bilal Erdem ustadan alabilirsin, soruları en net şekilde kendisi cevaplayabilir. Açmış olduğun konunun sana cevap çeşitliliği yaratması ve kıyaslama yapabilmen için faydası olması açısından ben yine de kendi şahsi fikrimi belirtmek isterim. İşte soruların ve altında cevapları

- evet kesinlikle var, bira mayası ve breedmax farklı içeriklere sahip ürünlerdir

- buna gerek yok, breedmaxı zaten mamaya katacağın için kendisi otomatik olarak nemlenecektir

- breedmax mamaya katılır (miktarı konusunda kutu üzerindeki kullanma talimatlarını takip et veya Bilal Erdem ustaya danış)

- toksifix bir kil çeşidi olduğu için (bentonit) benim kanım hem mamada hemde sularında kullanılabilir. Sularına verilecekse mutlaka çok iyi suda eritildikten sonra verilmeli ve 1 günden fazla sulukta tutulmamalı, ertesi günü tekrar verilecekse yeni solüsyon hazırlanıp o şekilde verilmeli. Ne sıklıkla konusu ise tam Bilal Erdem için bir soru...ona sorman daha doğru olur.

- vitomin L gayet iyi bir vitamin ama az çiftle üretim yaptığınız için daha kaliteli bir ürün de seçebilirsiniz, örneğin Versele Laga Ferti-Vit, içeriği oldukça zengindir

vitamin A 3.000.000 IU,
vitamin D3 220.000 IU,
vitamin E 45.000 IU,
vitamin K3 650 mg,
vitamin B1 900 mg,
vitamin B2 3500 mg,
kalsiyum 2400 mg,
vitamin B6 1300 mg,
vitamin B12 6 mg,
vitamin C 13.000 mg,
niasin 17.500 mg,
folik asit 330 mg,
biotin 33 mg,
L-lizin 20.000 mg,
DL-metionin 30.000 mg,
demir 2500 mg,
bakır 500 mg,
manganez 5000 mg,
çinko 4500 mg,
iyot 100 mg.

- gayet tabii, örneğin Fersan elma sirkesi harikadır ve tüm marketlerde bulunur

- valla cevaplarsam Bilal usta bana çok kızacak  C:) ama ben yine de soruyu cevapsız brakmak istemem. Şöyle diyelim...Orijinalini bulursan işe yarar (amerikadan gelen hali ile), ama katkılısına (ithal edildikten sonra farklı maddelerle çoğaltılması) veya çakmasına denk gelirsen hiç bir işe yaramaz.

tosun

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
ugur
Soyadı
şanlı
Çok teşekkür ederim bugun dia zem 256 aldım. Mamaya katarak kullanıcam inşallah.  breedmax ile bira mayasınıda almaya çalısıcam bu aralar bakalım hayırlısı olsun diyorum.