İlk yavru ne zaman çıkacak ?

• Konbuyu başlatan elaziz2316
  • Başlangıç tarihi
E

elaziz2316

Guest
    Çiftim 6-8-10-12.06.2011 tarijli 4 yumurta yaptı. 1 no'lu yumurta yuvada kırıldı. Şu anda 3 yumurta var. Yani şua anda ilk yumurta 8.06.2011 tarihinde ki olmuş oldu. Lamba ile baktığım kadarıyla yumurtalar dolu gibi gözüküyor. Acaba ilk yavru ne zaman çıkar? " . . . . . . . . . tarihe kadar çıkmaz ise yumurtaya müdahale et" diyebileceğiniz bir tarih var mı? Yavru kırıp çıkamaz diye soruyorum. Olasılıkları değerlendirme açısından.

cankarakoch

Uzman Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
KARAKOÇ
ismail bey siz bu sitede uzun süredir bilgi paylaşıyorsunuz. bu soruların cevaplarını şimdiye kadar sitede araştırıp öğrenmiş olmanız gerekirdi bir an durup düşündüm acaba şaka mı yapıyor diye.

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
ismail bey galiba yumurtanın içinde yavru oluşup kabuğu kıramazsa ne kadar zaman yaşama şansı var demek istiyor galiba.
Ben soruyu anladığımı sanıyorum ama cevabını bilmiyorum.
Emin olmamakla birlikte oluşum tamamlandıktan 16 saat sonrasına kadar yaşabilir diye biliyorum ama emin değilim.

E

elaziz2316

Guest
Ömer ADAM' Alıntı:
ismail bey galiba yumurtanın içinde yavru oluşup kabuğu kıramazsa ne kadar zaman yaşama şansı var demek istiyor galiba.
Ben soruyu anladığımı sanıyorum ama cevabını bilmiyorum.
Emin olmamakla birlikte oluşum tamamlandıktan 16 saat sonrasına kadar yaşabilir diye biliyorum ama emin değilim.
    Allah razı olsun. Normal şartlarda dün gününü tamamlamış olması lazım. Dediğin gibi günü dolduktan sonra acaba kaç gün yumurtanın içinde yaşayabilir? Merak ettiğim buydu.