murat akdal
Takipçi Üyemiz
İlk yavrum yumurtadan çıktı 4 yumurta daha var inşallah onlarda çıkacak .damızlıklara ekstra başka yemler vs. vermemiz gerekir mi ?
Cihad ERGÜN' Alıntı:Mamayı ihmal etmeyin. Hayırlısı olsun.
eyvallah , 1 saat önce mama yaptım havuç , yulaflı bisküvi (2 dilim) 1 dilim cavdar ekmegi yarım havuç , ufak bir adet salatalık bir tanede haşlanmış yumurta ile.Mevlüt KÜÇÜK' Alıntı:Hayırlı olsun gözünüz aydın
Ne olur ne olmaz yine de salatalık çok çok az verin derim. Yavru büyütme arefesinde ishalle karşılaşmanızı istemem. Ne kadar ufak da olsun salatalık ben önermiyorum. Belki bir parmağın bir boğumu kadar.Murat AKDAL' Alıntı:eyvallah , 1 saat önce mama yaptım havuç , yulaflı bisküvi (2 dilim) 1 dilim cavdar ekmegi yarım havuç , ufak bir adet salatalık bir tanede haşlanmış yumurta ile.
inşallah iyi olmuştur birazdan kontrol edecegim ne kadar yediklerini
Hadi yaCihad ERGÜN' Alıntı:Ne olur ne olmaz yine de salatalık çok çok az verin derim. Yavru büyütme arefesinde ishalle karşılaşmanızı istemem. Ne kadar ufak da olsun salatalık ben önermiyorum. Belki bir parmağın bir boğumu kadar.
Mevlüt KÜÇÜK' Alıntı:Hayırlı olsun gözünüz aydın
+1Kalamar kemiğinide eksik etmeyin.SlmCihad ERGÜN' Alıntı:Ne olur ne olmaz yine de salatalık çok çok az verin derim. Yavru büyütme arefesinde ishalle karşılaşmanızı istemem. Ne kadar ufak da olsun salatalık ben önermiyorum. Belki bir parmağın bir boğumu kadar.
Serkan SİPAHİ.' Alıntı:hayırlı olsun