İshal

Nihal

Yeni Üyemiz
Adı
Musti
Soyadı
Ggl
Ahmet kara kardeşim faydalı oldu mu nidazol. Benim muhabbet kuşumda da aynı sorun var ama tamamen her zaman sulu olmuyor sulu ishalin yanında beyazını da görüyorum . yeşili normal durumda. Nisan ayından beri böyle . neşesi iştahı yerinde konuşan bir kuş kaybetmek istemiyorum. Bulunduğum yerde veterinerler pek anlamıyor. Lütfen yardım edin

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Eski bir tarihli konuya yorum yapmışsınız konuyu böldüm yeni konu başlığı 'İshal'

kuşlarınızın durumuna gelince kuşlarınıza nasıl bir mama veriyorsunuz bilmiyorum eğer yeşillik tarzında birşey veriyorsanız bu aralar vermeyin kuşlarınızın mamasına mavi haşhaş koyabilirsiniz ayrı olarakta bir mama kabında verebilirsiniz kuşlarınızın bağırsaklarını düzenleyecektir sürekli verebilirsiniz sıkıntı olmaz

Nihal

Yeni Üyemiz
Adı
Musti
Soyadı
Ggl
Kuşa aspur, dal dari, yulaf ezmesi ve normal paket kuş yemi veriyorum . Birkaç ilaç verdim avidiare yi kuşçu verdi hepsini bitirdi geçmedi,veterinere gittik gecmeyince epimycin verdi bir hafta sulugunda kalsın dedi ama yine geçmedi. Bu sürede pirinç ve suyunu uyguladık yine yok, sirkeli su limonlu su da işe yaramadı, enson patates verdim geçer gibi oldu ertesi gün yine aynı oldu. Burda okudum yoğurt suyunun içinde bir dış sarımsak  bekletip o suyu suluguna koydum bugün.  İnşallah işe yarar.
Bazen yesil-beyaz-su birlikte dışkılıyor,bazende yeşil -su dışkılıyor. 3 yaşında konuşan kıymetli bir kuş. uygulamalarim bunlar . Mavi haşhaşı deneyim birde çok teşekkür ederim ilginize

Nihal

Yeni Üyemiz
Adı
Musti
Soyadı
Ggl
Muhabbet kuşum iyileşti. Mavi haşhaş mi yoksa yoğurt suyu mu iyi geldi bilmiyorum. Sitenin yöneticisine çok teşekkür ederim böyle faydali bir site kurduğu için.