İZMİR'DE ÜRETİM YAPAN ABİLERİN DİKKATİNE

speedy sarı

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
SARI
Ozan KARABULUT' Alıntı:
Bir çiftte benden ama salmanın dışarda olması yavru almanda sıkıntı yaratır kuşlarının üşütmesi yavrularının soğuktan ölmesi yüksek ihtimal bu duruma bir çare düşünmelisin dikkat edersen bir çok abin burada kümes ısıtma ile ilgili arayışlarda bulunup paylaşımlar yapıyorlar demekki bu önemli bir husus...          (0 532 579 86 79 Çağrı at ben sana dönerim)
alkisd thumbsupbo

gurur35

Üyemiz
Adı
Gurur
Soyadı
Şen
Bende İzmir Karşıyakada Ev üretimi yapmaktayım 1 çift ile ama ne yaptıysam yavru alamadım Bu kuş merakım 7yıldır var  artık soğuyacagım gbi gozukuyor kuslardan  :)

kemo35

Uzman Üyemiz
Adı
Kemal
Soyadı
Soylu
Yasinciğim öncelikler bu işe gönül vermeni sevdim. Ama diğer abilerinin dediklerini unutma. Tavsiyelere kulak ver. Kuş bir şekilde bulursun alırsın ama onları yaşatabilmen verim alabilmen bilgi birikimiyle olur. Kendince hoş bir yer yapmışsın derece olarak 15-16 derecenin altına düşmediğini söylüyorsan çok iyi. Bu azmine karşılık olarakta
2 yavru da benden. (damızlık altı malesef yok. En büyükleri 2-2,5 aylıklar.) umarım bir katkımız olmuştur. Akşam altıdan sonra ya da haftasonu gelip alırsın. Yer Balçova. Gelmeden alo de tarif ederim.

Ozan KARABULUT

Takipçi Üyemiz
Adı
Ozan
Soyadı
KARABULUT
Gurur ŞEN' Alıntı:
Bende İzmir Karşıyakada Ev üretimi yapmaktayım 1 çift ile ama ne yaptıysam yavru alamadım Bu kuş merakım 7yıldır var  artık soğuyacagım gbi gozukuyor kuslardan  :)
O zaman sizinde elinizdeki eşleri değiştirelim yavru veren çift verelim sizde yavru alın

yasko35

Takipçi Üyemiz
Adı
M.Yasin
Soyadı
ÇAVDAR
Kemal SOYLU' Alıntı:
Yasinciğim öncelikler bu işe gönül vermeni sevdim. Ama diğer abilerinin dediklerini unutma. Tavsiyelere kulak ver. Kuş bir şekilde bulursun alırsın ama onları yaşatabilmen verim alabilmen bilgi birikimiyle olur. Kendince hoş bir yer yapmışsın derece olarak 15-16 derecenin altına düşmediğini söylüyorsan çok iyi. Bu azmine karşılık olarakta
2 yavru da benden. (damızlık altı malesef yok. En büyükleri 2-2,5 aylıklar.) umarım bir katkımız olmuştur. Akşam altıdan sonra ya da haftasonu gelip alırsın. Yer Balçova. Gelmeden alo de tarif ederim.
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM TELEFON NUMARANIZI ALDIM GELCEĞİM ZAMAN SİZİ ARARIM AMA HAFTA İÇLERİ YOĞUNUM MALUM OKUYORUM KARNE AYI SINAVLAR FELAN KUSURA BAKMA KEMAL ABİ...

şevket çağlar

Uzman Üyemiz
Adı
ŞEVKET
Soyadı
ÇAĞLAR
Yasin ÇAVDAR.' Alıntı:
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM TELEFON NUMARANIZI ALDIM GELCEĞİM ZAMAN SİZİ ARARIM AMA HAFTA İÇLERİ YOĞUNUM MALUM OKUYORUM KARNE AYI SINAVLAR FELAN KUSURA BAKMA KEMAL ABİ...
sen derslerini çalış . kemalle seni ben tanıştırırım. oturma bilgisayarın başında bu kadar.

yasko35

Takipçi Üyemiz
Adı
M.Yasin
Soyadı
ÇAVDAR
Şevket ÇAĞLAR' Alıntı:
sen derslerini çalış . kemalle seni ben tanıştırırım. oturma bilgisayarın başında bu kadar.
TM ŞEVKET ABİM AYIP EDİYON MESLEK DERSLERİ İYİ DE KÜLTÜR DERS LERİ BİRAZ KOTU AMA BABAM DEDİKİ DERSLERİNE ÇALISMASSAN KALDIRIRIM DEDI KAFESİNİ BENDE HARIL HARIL DERS ÇALISIYOM :D

Enver.Ergin

Uzman Üyemiz
Adı
Enver
Soyadı
ERGIN
Kemal SOYLU' Alıntı:
Şevket ÇAĞLAR' Alıntı:
YASİN ; pazartesi veya daha sonra gelirsen bir çift kuş benden sana hediye

Ne güzel davranışlar. Abilerim ikinizide böylesine güzel bu örnek davranışdan dolayı saygıyla ayakta alkışlıyorum... Bence her üretici böyle yapmalı sonuçta burada bi aileyiz diyoruz ve koskoca üretimhanelerden ayda yılda 1 kere 2 3 tane hediye kuş çıkmasıyla üretimhaneler batmaz.  evil_idea evil_idea evil_idea thumbsupbo thumbsupbo

64bit

Uzman Üyemiz
Adı
Tugay
Soyadı
Dereli
Şevket Bey, Kemal Bey ve Ozan Bey yaptığınız bu örnek davranış neticesinde sizleri kutluyorum. Allah üretiminizi arttırsın , verdiklerinizin mislisini sizin yavrularınıza versin  alkisd alkisd

yasko35

Takipçi Üyemiz
Adı
M.Yasin
Soyadı
ÇAVDAR
Tugay DERELİ' Alıntı:
Şevket Bey, Kemal Bey ve Ozan Bey yaptığınız bu örnek davranış neticesinde sizleri kutluyorum. Allah üretiminizi arttırsın , verdiklerinizin mislisini sizin yavrularınıza versin  alkisd alkisd
AMİN...ÇOK İYİ İNSANLAR ONLAR HERKEZ İYİ AMA ONLARIN YERİ FARKLI ONLAR BENİM ZOR GÜNÜMDE YARDIMDA BULUNDULAR ALLAH KAT KAT RAZI OLSUN VERDİĞİNİN 10-100-1000 MİSLİNİ VERSİN İNŞALLAH