İzmir'de yavrulu çift

Erdem Demir

Üyemiz
Arkadaşlar selamlar. İzmir'de yavrulu çift aranmaktadır. Komple kafes ve yuvalığı ile alabileceğim bir çift tercihimdir.

Jumbo35

Üyemiz
Bucada bi çift ingiliz var altında bi yavru var bi haftaya yeme düşer yavru. Kuşlar petshopta yeşil renkteler ve yavruda bilezikli. 200 tl fiyatı almayı düşünürseniz buradan yazın ben yardımcı olurum

Erdem Demir

Üyemiz
Fırat DEMİRCİ' Alıntı:
Bucada bi çift ingiliz var altında bi yavru var bi haftaya yeme düşer yavru. Kuşlar petshopta yeşil renkteler ve yavruda bilezikli. 200 tl fiyatı almayı düşünürseniz buradan yazın ben yardımcı olurum
Fırat bey ilginiz için teşekkür ederim. Yerli ya da kırık tercihim zira jumbolar çok nazlı oluyorlar.

Jumbo35

Üyemiz
Valla siz bilirsiniz altında yavrusu var yani yavrulama garantili kuşlar.

Mertcan Yılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mertcan
Soyadı
Yılmaz
erdem elimde daha önce yavru aldım çiftim var şu an yavruları elimde ilgileniyosanız ?
Dişi Sarı çift faktör Erkek'te Beyaz

Mertcan Yılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mertcan
Soyadı
Yılmaz
çıkmış yavrulu alsanız bile eve getirdinizde bakmayabilyo yavrulara o yüzden biraz sıkınıt çekersiniz 

kano35

Takipçi Üyemiz
Adı
KAZIM KENAN
Soyadı
ŞENCİ
TAKIMLAR +KAFES + YUVALIK + YAVRU YADA YUMURTA + SULUK YEMLIK TUNEK FULL SET. HALIYLE ACIL SATILIKTIR.
8 TAKIM KUS + 6 URETIM KAFESI + 3 KATLI SALMA + 10 KG BRAVO KARIŞIK YEM + YEDEK KAFES ICI MALZEMELER + SAGLIK VE VITAMIN URUNLERI + ZAMAN AYARLI IŞIK TESISATI + YEM TÜY ICIN ELEKTRİK SÜPÜRGESİ. 0555 468 1213