JUMBOLARIN EŞLENMESİ

Meto55

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Metin
Soyadı
Özkurt
Arkadaslar 1 cift jumbo üretmeyi planlıyorum 2-3 aylık erkek jumbo ile 35-40 dişi jumboyu eşe atsam 8-9 aylık oldukları zamanda yuvalık taksam
SONUC NE OLUR ?
2-3 AYLIK ERKEK JUMBO EŞ SECER Mİ ?
BUNLAR YAVRULUKTAN ERİŞKENLİĞE ULASANA KADAR AYNI KAFESDE DURSALAR EŞ OLURLAR MI ?
YAVRU ALABİLİR MİYİM ?

coro

Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
Coro
Ben daha az çiftte denediim sorun yaşamadım, ama büyüdükçe hayvanların duruşu değişebiliyor, o nedenle kuşlar büyüyünce senin fikrinin değişme ihtimalini de düşün derim. Hayırlı üretimler.

mytheron

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
karakaya
Bilgili değilim fakat ilk jumbomu almaya gittiğim zaman Gürkan Öztürk abimiz çift almamda ısrar etti tecrübelerinden yararlanarak bende öyle yaptım.2-3 aylıktı kuşlar.Şuanda 10-11 aylıklar yuvalık taktım dişi girip çıkmaya başladı.
Konyadan Abdullah beyden aldığım 2. çiftimde çok güzel anlaşıyorlar birkaç ay sonra onlarada yuvalık takacağım.
İnşallah yavrularıda göreceğiz.

coro

Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
Coro
Metin ÖZKURT' Alıntı:
Durusu degişiyr derkn ? Ben 1 cift beslicm verim alablr miym ?
İlk mailinizde 35-40  dişi deyince ben yanlış algıladım herhalde, bir çift jumboyu yavrudan alıp birlikte büyütmek gayet normal olur, problem yaşanmaz. Ama çoklu sayıda üretimde ideal olan, ayrı ayrı dişi ve  erkek salmaları yapıp üretim sezonuna eşe atmaktır.

Kolay gelsin,

Meto55

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Metin
Soyadı
Özkurt
Mustafa CORO' Alıntı:
İlk mailinizde 35-40  dişi deyince ben yanlış algıladım herhalde, bir çift jumboyu yavrudan alıp birlikte büyütmek gayet normal olur, problem yaşanmaz. Ama çoklu sayıda üretimde ideal olan, ayrı ayrı dişi ve  erkek salmaları yapıp üretim sezonuna eşe atmaktır.

Kolay gelsin,
:) 35-40 günlk yazcktm yazmamısım yeni fark ettm:) kusura bkmayın

Decadia

Takipçi Üyemiz
Adı
KERİM
Soyadı
YAPAR
İnce tüy, kalın tüy eşleŞmesi konusunda bilgisi olan varmı ?