B beykozlu_burak Üyemiz Katılım 7 Kas 2010 Mesajlar 59 Konum Eskişehir Adı Burak Soyadı Sucuoğlu 15 Ara 2012 #1 1çift muhabbet kuşum var ve dişi kuşum dikkat ettim uyuklamaya başlayınca kafası öne doğru eğiliyor bi problem midir bu? dikkat ediyorum herhangi bi hastalığını gözlemliyemiyorum ama bu uyuma şekli normal midir?
1çift muhabbet kuşum var ve dişi kuşum dikkat ettim uyuklamaya başlayınca kafası öne doğru eğiliyor bi problem midir bu? dikkat ediyorum herhangi bi hastalığını gözlemliyemiyorum ama bu uyuma şekli normal midir?
H hande onenerk Takipçi Üyemiz Katılım 24 Kas 2012 Mesajlar 163 Adı hande Soyadı onenerk 15 Ara 2012 #2 Benim disi kus da öyle uyuyo sanki kamburu varmíş gibi. Yaşı büyük kuşlar öyle uyuyomuş ben araştırmıştım ama bilmiyorum tabi ne kadar dogru
Benim disi kus da öyle uyuyo sanki kamburu varmíş gibi. Yaşı büyük kuşlar öyle uyuyomuş ben araştırmıştım ama bilmiyorum tabi ne kadar dogru
H haziranyagmuru Yeni Üyemiz Katılım 27 Ara 2012 Mesajlar 19 Konum bursa Adı mesut Soyadı doğu 27 Ara 2012 #3 benimde dişi öyle uyuyor ama benimkinin yaşı küçük daha
V Vedat ŞEN Uzman Üyemiz Katılım 14 Eyl 2012 Mesajlar 1,085 Konum İstanbul Adı Vedat Soyadı ŞEN 28 Ara 2012 #4 Bizim yatarak uyumamız kadar normal