kafes arıyorum

ismail bayram

Takipçi Üyemiz
Adı
ismail
Soyadı
bayram
arkadaşlar hepinize selam olsun  ortalama 40.40.40 ölçülerinde 180 göz civarı çifthane 2 katlı yada 4 katlı apart kafes arıyorum izmir de imalathanelerde farklı fiyatlarda farklı ölçülerde var ama işçilik ve güven meselesi sorun. tavsiye ve yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

senfoniork22

Uzman Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Tatlıpınar
ben 4 katlı apart kafes kullanıyorum ölçüleri 40x40 izmirde yiğit kafesçilik var ardan sipariş verdim alanyaya 2 günde geldi kafesler gayet güzel ben memnunum googleden yiğit kafesçilik yazın siteyi bir inceleyin fiyatlar gayet uygun isterseniz ambarlada gönderiyorlar çok daha hesaplı oluyor ben gönderme ücreti sadece 65 lira ödedim

Crazyy_man

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.izmitakvaryum.com
Adı
Cengiz
Soyadı
Kaymak
Mrb bı arkadasımda üretimi bıraktığı için 60x30 yada 50x30 olan 30 adet pirinç kaplama guzel kafesler var 2 ay kullanmış bazılarına kuş dahi koymamış fiyatına 20 tl diyordu ilgilenirsen sorabilirim

kafeslerde bunlar

ismail bayram

Takipçi Üyemiz
Adı
ismail
Soyadı
bayram
cengiz bey teşekkür ederim ama hepsini o ve aynı ölçülerde almak istiyorum  yavru konusunda izmit e gelemedigim için üzgünüm umarım siz onlardan saglıklı bereketli yavrular alırsınız

Crazyy_man

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.izmitakvaryum.com
Adı
Cengiz
Soyadı
Kaymak
ismail bayram' Alıntı:
cengiz bey teşekkür ederim ama hepsini o ve aynı ölçülerde almak istiyorum  yavru konusunda izmit e gelemedigim için üzgünüm umarım siz onlardan saglıklı bereketli yavrular alırsınız
İsmail bey kusura bakmayın ama anlayamadim almak mı istiyorsunuz eğer öyleyse sorayım

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Ahmet Tatlıpınar' Alıntı:
yiğit kafesçilik var , kafesler gayet güzel ben memnunum , fiyatlar gayet uygun isterseniz ambarlada gönderiyorlar çok daha hesaplı oluyor ben gönderme ücreti sadece 65 lira ödedim
Yiğit kafes gerçekten çok güvenilir ve kaliteli esnaf...

ismail bayram

Takipçi Üyemiz
Adı
ismail
Soyadı
bayram
arkadaşınızın kafesleri ve sistemi güzel cengiz bey ama hepsini aynı ölçülerde sıfır olarak almayı düşünüyorüm teşekkür ederim saolun.

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
VALLA BUGUN 10 ADET 50*40 SALMA ÖN TEL SİPARİŞ VERDİM SAGOLSUN YİĞİT KAFES HEMEN GÖNDERECEĞİNİ SÖYLEDİ PTT KARGOYLA 1-2 GÜNDE ULAŞIYORMUŞ

İLK ALIŞVERİŞİMİZ BAKALIM NASIL OLACAK

E

elaziz2316

Guest
    İnşallah aradığınız özelliklerde kafesleri tez zamanda bulursunuz.

ismail bayram

Takipçi Üyemiz
Adı
ismail
Soyadı
bayram
inşallah bulurum ismail bey birçok yerde farklı ölçülerde var kafa karıştırıyor idaalim 40.40.40

omurru

Yeni Üyemiz
Adı
ömür
Soyadı
aydın
kaseler duruyorsa ben alabılırım..ölculerı tam oarak nedır.