kafes degişimi

şayık

Yeni Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
şayık
s.a yeni kuş aldım kafes degişiminde tüy dökmeleri normalmi? aldıktan  4 5 gün sonra yuvaları astım ama yuvalara giren kuş yok tüy degişiminden sonra yumurtlamaya başlar diye duydum sizlerinde görüşünü alabilirmiyim?

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
kuşlar tüy değişim dönemindedir normaldir.4 5 gün çok erken bi zaman yuvaya girmeleri için kuşların bulunduğu ortama alışmaları biraz zaman alır hemen  4 5 günde yuvalıkla ilgilenmeleri çok zor zaman verin rahatsız etmeyin yeni ortamlarına uyum sürecini en yakın zamanda atlatacaklardır

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
erbay' Alıntı:
Kuşlarınızı yeni almışsınız tüylerini yolmaları stres faktöründen olabilir yada tüyde olabilir.Tüy döneminde sonra yumurtalar diye bir şey yok kuşların ortamını benimseyip birbirlerini eş seçtiyse çiftleşmek için temellerini atar.

metkuy

Uzman Üyemiz
4-5 gün çok kısa bir zaman , kuşlarınıza zaman tanıyın kısa zamanda düzene gireceklerdir.

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
ARKADAŞIM EĞER KUŞLARIN SIRA DIŞI HAREKETLERİ VARSA STRES YOK NORMAL KUŞ GİBİYSE TÜY MESELESİ BAKIMINI GÜÇLENDİR  VARSA SALMA GİBİ ORAYA KOY YERİ BİRAZ GENİŞ OLSUN  VEYA BİRAZ UÇUR  FAZLA OYNAMA SAKİN KENDİ KENDİNE KALSIN ŞIMARTMA  BENCE HERKESİN FARKLI FİKİRLERİ OLABİLİR SLM

senfoniork22

Uzman Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Tatlıpınar
4-5 günde kuş yuvalığa girmez yuvalığa girip çıkmak kuşun keyfine kalmış bişey benim 3 aydan beri çifleşmesini beklediğim kuş var daha bir sefer yuvalığa dahi girmedi bu işin altın kuralı sabır

şayık

Yeni Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
şayık
kuşların neşesi yerinde ama 1 tanesi aldıgımın 2. günü 1 yumurta yaptı başka yapmadı çok korkuyor hemen yuvaya kaçıyor dişi olan .salma yerim var ama oraya 10 çift yavru aldım 2 aylık onları koydum yavrulara mama versem zararı olurmu?

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
şayık' Alıntı:
s.a yeni kuş aldım kafes degişiminde tüy dökmeleri normalmi? aldıktan  4 5 gün sonra yuvaları astım ama yuvalara giren kuş yok tüy degişiminden sonra yumurtlamaya başlar diye duydum sizlerinde görüşünü alabilirmiyim?
Tüy döneminden sonra muhakkak yumurtlar diye bir kaide yok. Kuşlar birbirini eş seçerse yumurtlama olur