Kafes Düzeni ve Kuşumun Yaşı?

guder.bahadir

Yeni Üyemiz
Adı
Bahadır
Soyadı
Güder
Arkadaşlar tül kesmiyordu benim hıyarı bende böyle bir çözüme gittim mutfak silme bezini kestim iplerle bağlayarak tutturdum onu kemirmesin diye tel ile bez arasınada eski kitapkarımın kapaklarını koydum en azından rengarenk oldu sizce nasıl? Kuşumun yaşı ne kadar sizce?

Ali bal

Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
Bal
aldıgın yer sana yası kac dedı cunkummınımum 4 aylık gozukyo daha fazlada olabılır ama sıkıntı etme ılgı ve sevgıden sonra yas ve cınsıyetın onemı yoktur sende gorceksın cok tatlı bı arada kıymetını bıl mamasını haftada 1 ıkı kere vermeyı unutma suyuda ıkıgunde bır degıstır ıcme suyu kullan kafesıde temız yuy hayırlı olsun adınıda soylersen sevınırım :)

guder.bahadir

Yeni Üyemiz
Adı
Bahadır
Soyadı
Güder
Adı maviş 3 aydır bende ya eş almayı düşünüyorum bence 4 aylık değildir.
Yorımlarınız ve tsvsiyeleriniz için teşekkürler.

Ali bal

Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
Bal
rıca ederım ama yas tahmınlerı genelde dogm anını takıp ettkten sonra olur en az 4 demıstım cunku gaga yapısı yetıslın ergen tuylerıde yok bu yetıskın oldugu anlamına gelır yetıskınlıkte 4 aydan sonra baslar cıftlesmede 12 aydan sonra dısılerde bıraz daha gecte olabılır es alır almazda aynı kafeste olmasınlar hemen yanyana kafeslerde bır hafta 10 gun kadar bırbırlerını gorsunler alısmak ıcın