KAFES TABANINDAKİ GAZETE

A.VOLKAN AK

Üyemiz
Adı
VOLKAN
Soyadı
AK
Öncelikle herkese selam ve saygılarımı iletmek isterim.Bu hobiye yakın zamanda başladım yani pek tecrübem olduğu söylenemez.Yaptığım araştırmalar doğrultusunda önce bir salma hazırladım,sonra 10 adet kuşu burada 2 ay gibi bir süre baktım.Daha sonra bunlardan eş tutanları ayırdım kafeslere koydum.Şimdi 4 takım kuşum etti.Buraya kadar her şey sorunsuzdu gayet iyi anlaşıyorlar daha hiç yavru almadım ama sürekli birbirlerini kaşırken ve severken görüyorum.Bir takımım sürekli kafesin altındaki gazeteyi yiyor.Alt ızgara var kafeste ama nasıl yapıyorsa gazeteyi çıkarıp yiyorlar.Gazeteyi yememelerini bir şekilde sağlarım ama beni düşündüren bu gazete düşkünlüğü acaba bir sorun mu var sizce.Bu arada biraz uzattığımın farkındayım şimdiden teşekkürler saygılar...

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu
Sorun olduğundan dedğildir. Kuşlarda kağıt kemirme alışkanlığı olur genelde.
Gazete kağıdının mürekkebi kuşlar için zararlıdır. Ya yemesini engelleyecek bir çözüm bulun, yada saman kağıdından sofra kağıtları olur ve kilo hesabı satılır ondan kullanın.

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
gazeteyi kemirmesi hayra alamet değildir.. yedigi zaman... sindiremez ve ölür... kafesin altlıgına kalın çam talaşı kullanırsanız cok daha sağlıklı olacaktir...

cankarakoch

Uzman Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
KARAKOÇ
gazetede mürekkep olduğu için zararı olur.gazete yerine saman kağıt serebilirsin veya hiçbirşey serme.