Batuhan26
Uzman Üyemiz
- Web sitesi
- www.facebook.com
- Adı
- Batuhan
- Soyadı
- Sevinç
tamam 2 tunek koyucam birini yuvalıgın oraya koyarım digerıde suluk yemlık işlerini gorsunler dıye koyarımMustafa ELARSLAN' Alıntı:ısı kaybı olmaması açısından uygun görünüyor ilk bakışta bence box görevi görmüş fena değil imkanlarınız dahilinde ise. fakat tünekler kafasin boyuna koymuşsunuz bence bu şekilde kuşlarınız zaten küçük olan kafesinizde yağlanıcaklar kafesin enine max 2 tünekle işi bitirin derim.
KESİNLİKLE YANLIŞ YER SÜREKLİ BİR ŞEKİLDE TEDİRGİN OLACAKTIR....Mehmet Ali EREN' Alıntı:bence orası hiç iyi olmamış duvara tavana yakın bi yere çakın derim
yok ben zaten suan okullar tatıl o yuzden 15 gun boyle denemek ıstıyorum box kafes niyetıne kendını daha rahat hiiseder guvende hıseder harekete gecer dıye dusunuyorum olmaz ise 15 gun sonra tekrardan baska bır neden bulucamR.Efekan ALTUN.' Alıntı:siz kitapları alırken veya önlerinden geçerken hep rahatsız olurlar biraz daha yükse veya daha az kullanılan bir yere koyun
abi konuyu açan sen miydin ben de sizli bizli konuşuyom CBatuhan SEVİNÇ' Alıntı:yok ben zaten suan okullar tatıl o yuzden 15 gun boyle denemek ıstıyorum box kafes niyetıne kendını daha rahat hiiseder guvende hıseder harekete gecer dıye dusunuyorum olmaz ise 15 gun sonra tekrardan baska bır neden bulucam
bu evrede bir çiftin yerini bukadar sık deyiştirmek cok dogru deil diye dusunuyorumBatuhan SEVİNÇ' Alıntı:yok ben zaten suan okullar tatıl o yuzden 15 gun boyle denemek ıstıyorum box kafes niyetıne kendını daha rahat hiiseder guvende hıseder harekete gecer dıye dusunuyorum olmaz ise 15 gun sonra tekrardan baska bır neden bulucam