KAFESLERİMİN ALTINA NE KOYMALIYIM

LEVENT ÖZKÖK

Yeni Üyemiz
Adı
LEVENT
Soyadı
ÖZKÖK
HERKEZE SELAM BEN KUŞLARIMI KATLI KAFESLERDE BESLİYORUM.ŞU ANDA TAVALARINA GAZATE KOYUYORUM AMA SAĞLIKLI DEĞİL ANLADIĞIM KADAR TAVLARA GAZETE YERİNE NE KOYABİLİRİM SAYGILA.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Gazete mürekkebinden dolayı zamanla kuşlarda zehirlenme etkisi yapabilir. Altlerına kağıt sermek istiyorsanız yazısız temiz kağıt kullanabilirsiniz. En sağlıklısı mısır granülü olur

E

elaziz2316

Guest
-- LEVENT --' Alıntı:
HERKEZE SELAM BEN KUŞLARIMI KATLI KAFESLERDE BESLİYORUM.ŞU ANDA TAVALARINA GAZATE KOYUYORUM AMA SAĞLIKLI DEĞİL ANLADIĞIM KADAR TAVLARA GAZETE YERİNE NE KOYABİLİRİM SAYGILA.
    Bende ilk başta gazete kullanıyordum. Ama şimdi kağıt havlu kullanıyorum. Kafeslerin altında ızgara olduğu için de kuşlar yiyemiyor. Malum ıslaklığı da hemen çektiği için, kuşların dışkılarını anında kurutuyor. Bunun içindirki de koku çok olmuyor. Başta pahalı gibi düşünebilirsiniz. Ama öyle değil. Tavsiye ederim.

AhmetYenipala

Yeni Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Yenipala
misir koçani kesinlikle koyma cünku ben koydum.Bit doldu bence koycaksan ince kum koy

seom

Uzman Üyemiz
Adı
Adil & Semih
Soyadı
SABANCI
İyi akşamlar

Ben de bu konuyu tam bir düzene koyamadım ben yaklaşık 1 senedir inşaatlarda kullanılan priveti koyuyorum su tutma gibi bir olay yok altları temiz kalıyor geçenlerde farklı olarak yutong kırdım onu koydum Şükürler olsun şuana kadar sıkıntı olmadı gazete yada kartondan daha iyi :) ( kuşlar gaga taşı ihtiyaçınıda görüyor gibi  :)

LEVENT ÖZKÖK

Yeni Üyemiz
Adı
LEVENT
Soyadı
ÖZKÖK
HERKEZE TEŞEKKÜRLER GENELE BAKARSAK KUM ONDAN SONRADA GRANÜL KULLANILIYOR ANLADIĞIM KADARIYLA.