X xxenginxx Yeni Üyemiz Katılım 29 Tem 2010 Mesajlar 12 Konum manisa Adı engin Soyadı çiğ 26 Eki 2016 #1 Merhabalar kafesimi kahverengi böcekler sardı ızgaranın altında bunlar nedir nasıl kurtulabilirim bilen varsa yardımcı olursa sevinirim teşekkürler. Ekli dosyalar 1.jpg 98.3 KB Görüntüleme: 131
Merhabalar kafesimi kahverengi böcekler sardı ızgaranın altında bunlar nedir nasıl kurtulabilirim bilen varsa yardımcı olursa sevinirim teşekkürler.
C CEM CANER Takipçi Üyemiz Katılım 19 Ocak 2015 Mesajlar 236 Konum BALIKESİR/ERDEK-KÜTAHYA Adı CEM Soyadı CANER 26 Eki 2016 #2 üretimmi yapıyorsunuz hobi amaçlımı besliyorsunuz kuşlarınızı ?
LEPRAKORN Site Moderatörü Katılım 29 Kas 2015 Mesajlar 1,533 Konum AMASRA/BARTIN Adı ONUR Soyadı TATAROĞLU 27 Eki 2016 #3 O böcekler genelde bozulan yemden çıkar yulaf vb ağzı açık yeminiz varsa ondan çıkar bozulan yemi kuşlara vermeyin
O böcekler genelde bozulan yemden çıkar yulaf vb ağzı açık yeminiz varsa ondan çıkar bozulan yemi kuşlara vermeyin
X xxenginxx Yeni Üyemiz Katılım 29 Tem 2010 Mesajlar 12 Konum manisa Adı engin Soyadı çiğ 27 Eki 2016 #4 Kuşlarımı hobi amaçlı besliyorum yemide sürekli taze kullanıyorum acaba kafes tabanına dökülen mama ve yemlerden olabilirmi bu böcekler bir ilacı varmı bildiğiniz
Kuşlarımı hobi amaçlı besliyorum yemide sürekli taze kullanıyorum acaba kafes tabanına dökülen mama ve yemlerden olabilirmi bu böcekler bir ilacı varmı bildiğiniz
K Kuscu-Murat Uzman Üyemiz Katılım 23 Nis 2013 Mesajlar 555 Konum Almanya Web sitesi murat-tuna66.jimdo.com Adı Murat Soyadı Göcmen 2 Kas 2016 #5 ARDAP