kanarya eşleştirme hakkında yardım

TuNa

Üyemiz
Adı
HALİT
Soyadı
TUNA
abilerim iyi akşamlar elimde 1 çift belçika var ayrı kafeslerde duruyorlar eşleştirmek için birleştiryimmi yardımcı olur iseiz sevinirim

A.VOLKAN AK

Üyemiz
Adı
VOLKAN
Soyadı
AK
Eşe atmak için kuşların hazır olmaları lazım eğer hazır olduklarını düşünüyorsan at derim.Üreme zamanı için biraz erken sayılır ama bende  geçenlerde attım eşe dişi erken kızışmıştı.Başarılı üretimler dilekleri ile.

semih ökenel

Üyemiz
Adı
semih
Soyadı
ökenel
belçika derken malinuamı acaba. eğer erkek kuşunuz dik ötüme geçtiyse kuşları birleştirin. yuva ve yuva malzemesi verin. erkek kuşunuz dişiyi de hazırlar.  eğer erkek hazır değilse beklemeniz gerekecektir

saygılar

A.VOLKAN AK

Üyemiz
Adı
VOLKAN
Soyadı
AK
Bu arada eşlemeyi yapmadan önce dişiye mama vermen gerekecektir.Böylece dişi kuvvetlenir.

semih ökenel

Üyemiz
Adı
semih
Soyadı
ökenel
Halit TUNA' Alıntı:
semih abi maluna da nerden anlıcam
belçika dediğin için sordum. belçika diye bir ırk yok. ötüm kuşu mu seninkiler gerçi çiftleşme için önemli değil ırkları aynıysa sorun yok. erkek kuşunu takip et ötüşü nasıl uzun uzun ötüyor mu? dişi kuşun üzerine doğru ötüş yapıyor mu. erkek bunları yapıyorsa hazır demektir. dişi kuşun tüylerini üflediğinde  popo kısmı öncesine göre şiştir eğer hazırsa tabi. kanarya ile ilgili forumları takip etmelisiniz bence. yuvayı tak malzemeyi ver ve en önemlisi  sabırla bekle bence

kolay gelsin