kararmış yumurta FOTOGRAF GELDİ

murat akdal

Takipçi Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
akdal
kararmış yumurta nedir üstatlar. şuanda yuvada biri eski biride yeni 2 kararmış yumurta var

sonerkp

Uzman Üyemiz
Adı
Soner
Soyadı
DURMUŞ
YUMURTALAR kaç günlük 16-18 arası olan yumurtalar için ılık su testi yapınız.

leon1986

Üyemiz
Adı
eray
Soyadı
özkılıç
yumurtaların kaç günlük olduğunu belirtmeniz daha yararlı olurdu, içerisinde canlı kuş olup olmadığını anlamak için forumdaki ılık su testini deneyebilirsiniz eğer içindeki kuş canlı ise yumurta suda hareket eder. şahsen kendi ürettiğim muhabbetlerin yumurtalarını da kontrol ederim içi dolu olanların hiçbirisinde böyle bir siyahlık görmedim ya içinde ölü bir yavru vardır dışarı çıkamamıştır ya da fena halde bozulmuştur diye düşünüyorum....ama mutlaka ılık su testini yapın derim emin olmak için

mavci44

Yeni Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
Avcı
Vakti geçtiyse muhtemelen yavrular kabuğu kıramayıp  ölmüşlerdir içinde ...

murat akdal

Takipçi Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
akdal
yumurtalar büyük ihtimal 18 günlük oldu. tam günü bilmiyorum çünkü yumurtalı şekilde almıştım 1 hafta önce . pazartesi günü bir yavru çıkmıştı dişi beslemedi o da ölmüştü. bunlar büyük ihtimal gününü doldurdu ....

varminator

Uzman Üyemiz
Adı
Selçuk
Soyadı
YILMAZ
Kararan yumurta bozulmuş gözüküyor. birde size tavsiyem yumurtanın dışında çok dışkı birikirse yavru çıkamayıp içinde ölebilir. ben böyle bir durumla karşılaşınca selpağı ılık suyla ıslatıp dikkatli bir şekilde yumurtayı siliyorum. hayırlı ürertimler

ismail yüce

Uzman Üyemiz
Adı
T C İsmail
Soyadı
YÜCE
Murat AKDAL' Alıntı:
ılık su testi nasıl yapılıyor acaba ?
Yumurta kontrolü nasıl yapılır(ılık su testi);bir kaba ılık su koyun ve yumurtaları kaba bırakın ve gözlemleyin hareket eden, kıpırdayan yumurta hala canlıdır eğer hareket yok ise ölmüştür.

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
İsmail YÜCE' Alıntı:
Yumurta kontrolü nasıl yapılır(ılık su testi);bir kaba ılık su koyun ve yumurtaları kaba bırakın ve gözlemleyin hareket eden, kıpırdayan yumurta hala canlıdır eğer hareket yok ise ölmüştür.
Eğer tam yatmamışsa 20 veya 22 günde çıkan yavrularda olabilir.Biraz sabredin