kavga?

ensar

Takipçi Üyemiz
Adı
hüseyin
Soyadı
karabacakoğlu
sayın üretici abılerım tekrar konu acmak zorunda kaldım kusura bakmayın.

bı cıftımın 2.kuluckası ılk kuluckasında gayet saglıklı 4 yavru vermıstı.2.kuluckada dişi 3 yumurta yaptı bugun nasıpse 4. gelıcek ama erkek dısıyı yuvalıga sokmuyor.erkek yuvalık gırısınde beklıyor.

yapabılecegım bısı varmı yorumlarınızı beklıyorum?

saygılar...

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
erkek cok kızışmış olmalı.. kızıştıgı icinde disi yumurtalara oturdugundan kıskanıyor.. o yuzden bu davranısı sergiliyor tahminimce.. kuslar yumurtalıyken ama veya yemlerine nijer karistirdiniz mi? tavsiyem hemen erkegi kafesten almanız.. disi tek basına kuluckaya oturup yavrular cıkınca buyutecektir.. başka bi dişiniz varsa.. erkegi baska disidede kullanabilirsiniz.. ben genelde bole cazgir kıskanc kızgın erkekleri.. birkac diside kullanıyorum.. saygılar

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Erkek çiftleşme isteğinde olduğu için dişiyi içeri sokmak istemiyordur. Erkeği yavrular büyüyünceye kadar başka bir kafese ayırmanızda fayda var. Aksi taktirde ilerleyen zamanda dişiye yada yavrulara zarar vermeye başlayabilir

senfoniork22

Uzman Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Tatlıpınar
aynı sorun benimde biri çiftim de vardı erkek tekrar çifleşmek için yumurtaları kırıyordu erkeği çıkarın dişi tek başınada büyütür yavruları

ensar

Takipçi Üyemiz
Adı
hüseyin
Soyadı
karabacakoğlu
erkegı aldım durum aynı sayılır arkadaslar dişi yumurtalara basmıyor.yumurtaları kontrol ettım dolu 4 yumurta var ama soguk.dısının 2.kuluckası ondan kaynaklanabılırmı yorulmus olabılırmı?