kesin bir şey soylermisiniz

Batuhan26

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Batuhan
Soyadı
Sevinç
ustalarım uzun bir süredır bu sayfayı takıp edıyorum cok kez fotosunu paylaştım cogunlukla yumurta var demıştınız ama hala yumurtlamadı eser yok elımle kontrol ettim şiş gibi poposu azıcık dısarıda acaba bu fotolara bakarak kesin birşey soylermisiniz?

23 OCAK 2013 ÇARŞAMBA 21:12

muyar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.leenglish.com
Adı
Mehmet
Soyadı
Uyar
Büyük ihtimal yağlanma var. Bir salmaya alın, mama vermeyin, kanarya yemi verin, uzun sürmez düzelir. Benim 3 çift kuşlarımın dişilerine oldu, şimdi ikisi yumurtladı, birinden yavrularım da çıktı :)

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
kardeş senın resımden anlaşılan belırtı yumurta şişliğinle aynı
fakat yum tıkanması
popoda ur
sıteden yum tıkanması belırtılerıne
yumurtlayacak kuş hareketlerıne

ve ur için kontrollerını yapman gerekecek resme gore yapılan yorumlardan çıkan aynı olacaktır en son kararı canlı gorduğün kuşa sen çalışarak karar vereceksın slm

ismail yüce

Uzman Üyemiz
Adı
T C İsmail
Soyadı
YÜCE
Sanırım kuşunuzda yağlanma var...Salma veya salma tarzı geniş kafesiniz varsa kuşu uçurmaya bakın 1-2 hafta sonra forma girer.Yeşillik ve suyuna 1-2 damla limon sıkın...

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
Kemal AKBULUT' Alıntı:
kardeş senın resımden anlaşılan belırtı yumurta şişliğinle aynı
fakat yum tıkanması
popoda ur
sıteden yum tıkanması belırtılerıne
yumurtlayacak kuş hareketlerıne

ve ur için kontrollerını yapman gerekecek resme gore yapılan yorumlardan çıkan aynı olacaktır en son kararı canlı gorduğün kuşa sen çalışarak karar vereceksın slm
Elıne dılıne saglık kemal abı çok guzel açıklamıs.+1

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
su  aşamada  herhangi bir  yorum  yapmak güçleşti  çünkü  vakti geçti..sadece Bayram Beyin dediği gibi  doğasına  bırakınız zaman  zaman  şişliği kontrol ediniz şişkinlik eğer artarsa işin ehli olan birisine gösteriniz yanlış tedavi uygulanmasın yazarak  bu gibi durumlara çözüm getirmek bilmeden  işlem yapmak gibidir hayvancağızı canlı görebilsek ele alıp  incelesek sıkıntı olmaz mudahale edilebilir... ilk etapta yumurta gibi görünüyorda ilk resmi hatırlıyorum...

sonerkp

Uzman Üyemiz
Adı
Soner
Soyadı
DURMUŞ
1 seneye yakındır hobi ile uğraşırım tek ve en önemli öğrendiğim şey sabırdır.
sabredeceksiniz belki 2 gün belki 2 ay doğasına bırakmaktan başka yapabileceğiniz hiçbir şey yok.