kısırlaştrma doğrumudur :( ???

tuana

Üyemiz
Adı
ebru
Soyadı
koç
Merhaba arkadaşlar, evdeki muhabbetlerim yaklaşık bir ay önce eş tuttular ve muhabbetleri de gayet iyi :) ben dört gözle hergün yuvayı yumurta görecekmiyim acaba diye kontrol ederken, bir arkadaşım boşuna yavru alacam diye heveslenme bunları kısırlaştrıp öyle satıyorlar genelde dedi ve çok canım sıkldı, bu konuda sizlerin de görüşlerini öğrenmek istedim teşekkürler, herkese iyi günler, mutlu bayramlar diliyorum...

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
en başta 1 ay kısa bir süre ve o olay genelde ithal kuşlarda olur yerlilerde pek olmaz.
Bu kadar karamsar olmayın biraz daha bekleyin derim.
Ve bi anda girip yumurtlamaz yumurtlama öncesi belirtiler diye bir konu var sitede ona göz atmanızı tavsiye ederim.

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
BENDEDE TAM EŞ İKİ JUMBO VAR ARKADAŞ GECEN AYIN BAŞINDAN BERİ YUVAYA GİRER ÇIKAR YATAR KEMİRİR ERKEK BAŞINDA BEKLER NE HİKMETSE BİR TÜRLÜ YUMARTAYLA TANIŞAMADIK
YUMURTLAYACAK KUŞUN BÜTÜN VASIFLARINA SAHİP DİŞİ KUŞ HALADA BEKLİYORUM YİNE YUVAYA GİRİYOR YATIYOR

BU NEDENDİR BİLGİSİ OLAN VARMI KUŞLAR JUMBO NORMALDE YUVAYA YATTIKTAN KAÇ GÜN SONRA YUMRTA OLUŞUR VE YUMURTLAR ?????

senfoniork22

Uzman Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Tatlıpınar
alisener' Alıntı:
BENDEDE TAM EŞ İKİ JUMBO VAR ARKADAŞ GECEN AYIN BAŞINDAN BERİ YUVAYA GİRER ÇIKAR YATAR KEMİRİR ERKEK BAŞINDA BEKLER NE HİKMETSE BİR TÜRLÜ YUMARTAYLA TANIŞAMADIK
YUMURTLAYACAK KUŞUN BÜTÜN VASIFLARINA SAHİP DİŞİ KUŞ HALADA BEKLİYORUM YİNE YUVAYA GİRİYOR YATIYOR

BU NEDENDİR BİLGİSİ OLAN VARMI KUŞLAR JUMBO NORMALDE YUVAYA YATTIKTAN KAÇ GÜN SONRA YUMRTA OLUŞUR VE YUMURTLAR ?????söylediğniz gibiyse yakın zaman da yumurtlar muhabbet kuşu üretimi sabır işi benim 6 ay yumurtlamasını beklediğim kuşlar oldu sabır

Rovdy

Uzman Üyemiz
Adı
SADA
Soyadı
BDSDASDS
YUMURTLARLAR İNŞALLAH  Birde Tuana Arkadaşım Kullanıcı İsminizi İsim Ve Soy İsminizle Değiştirirmisiniz...

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
inş arkadaşlar hakketen bende iyi sabrettim ama :):):)

SANIRIM MUTLU SONA ERECEK GİBİYİM

BİRDE ALTI URLU Bİ KUŞUM VARDI DAHA ÖNCE BAHSETMİŞTİM SEVGİLİ KONYALI HEMŞERİLERİMİN BANA GÜZEL BİR KAZIGIYDI BAKTIM İYİLEŞMİYOR AYIRDIM YAĞLADIK FELAN DERKEN HER GÖRDÜGÜMDE İÇİM ACIYORDU O YÜZDEN DAHA KÖTÜSÜNÜ YAPTIM KUŞU DIŞARI DOĞAYA BIRAKTIM

:(:(:(:(

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    Ebru hanım, Eş tuttukları ve çiftleştikleri halde 6 ay yumurtlamayan Muhabbetkuşlarıda vardır. Yumurtlama, ortam şartları ve kuşların fizyolojileriyle ilgilidir; Sabırla devam etmenizi öneririm.
    Arkadaşınız yanılmıştır; Yerli üreticinin kısırlaştırma işlemine zaman ve bütçe ayıracağına ihtimal vermiyorum. Dilerim sorunsuz nice kuluçkalarınız olsun..

Ahmet SALMAN

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.asmobilya.net
Adı
Ahmet
Soyadı
SALMAN
Yılmaz KURŞUN' Alıntı:
    Ebru hanım, Eş tuttukları ve çiftleştikleri halde 6 ay yumurtlamayan Muhabbetkuşlarıda vardır. Yumurtlama, ortam şartları ve kuşların fizyolojileriyle ilgilidir; Sabırla devam etmenizi öneririm.
    Arkadaşınız yanılmıştır; Yerli üreticinin kısırlaştırma işlemine zaman ve bütçe ayıracağına ihtimal vermiyorum. Dilerim sorunsuz nice kuluçkalarınız olsun..