kızgınlık yumurtası

sterlin54

Takipçi Üyemiz
Adı
erdem
Soyadı
sungur
arkadaşlar ben çiftimin erkeğini 25 gün önce eşimden ayırdım ayırma sebebim erkek yavruları dövüyordu hatta birini öldürdü dişi 7 yavrusunu tek başına büyüttü ve şu anda altında 4 yumurta var 5. yolda erkeği yanında olmadan  ama kızgınlık yumurtası bu kadar çok olurmu 2 yada 3 olarak biliyorum ben dün erkeği yanına attım yavruları ayırdım yardımlarınız için şimdiden teşekürler.

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
benim bir çiftimde yuvayı aldım yere yumurtlamaya başladı ve üzerinde yatıyor dağılan yumurtaları toplamaya çalışıyordu sonra salmaya attım önemli birşeydeğil

sterlin54

Takipçi Üyemiz
Adı
erdem
Soyadı
sungur
ben yumurtaları alıyorum altından bırakmadım hiç yatmasın diye erkeğide dün attım yanına hemen kuruk havaya yaptı dişi :D

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Üretim kafesinde dişiyi tek başına tuttuğunuz sürece dişi yumurtlamaya devam eder

sterlin54

Takipçi Üyemiz
Adı
erdem
Soyadı
sungur
dişiyi üretim kafesinde tutmakta mecburdum çünkü yavrusu vardı şimdi ayırdım bugun ise 6. yumurta geldi bu durum bana biraz anormol geldi gün aşırı yumurta yapıyor ben yumurtalarını alıyorum diye oda tavanın üzerinde bulunun gazetenin altına yumurtlamış

sterlin54

Takipçi Üyemiz
Adı
erdem
Soyadı
sungur
bugun 7. kızgınlık  yumurtası geldi  erkeği yanına atalı 5 gün oldu çiftleştilermi hiç bilmiyorum yumurta kalsınmı alayımmı dişi yumurtanın üstünde yatıyor hiç böyle bir durumla karşılaşmadım ?