Kızışma Sorunu

Yazar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Müslüm
Soyadı
GÖYCE

Arkadaşlar 1 çift kuşum var. Bu dişi olanı. 1 senedir bence. Hala kızışmaması bir garip geldi.
Sizce neden hala erişkinliğe ulaşmadı. Çeresi hala renk atmadı. Hafiften turunculuk var resimden belli olmuyor ama sizce sıkıntı nedir?

:  Vitamini, Nijer tohumu ( yeni aldım ), Yemleri ve ek besinleri, krakerlerini ve gaga taşlarını eksik etmiyorum

hande onenerk

Takipçi Üyemiz
Adı
hande
Soyadı
onenerk
Bazı kuşların kızıştıklarında cere renkleri değişmeyebiliyomuş.

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
benim kuşum  7 aydan beridir bende ve 3 aylıkken almıştım hala byaz  açık mavimsi bir renkte dişi kuşların hepsinin değişecek diye bir özellik yokmuş bu bilgiyi forum da ki arkadşlardan edindim Teşekkürler .. ve kuş şuan tüyde galiba tam net değil ama ...

Yazar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Müslüm
Soyadı
GÖYCE
Oğuzhan KOBACIK' Alıntı:
benim kuşum  7 aydan beridir bende ve 3 aylıkken almıştım hala byaz  açık mavimsi bir renkte dişi kuşların hepsinin değişecek diye bir özellik yokmuş bu bilgiyi forum da ki arkadşlardan edindim Teşekkürler .. ve kuş şuan tüyde galiba tam net değil ama ...
teşekkürler de tüyde derken ? 

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Yeni tüyleri çıkıyor vitamin ve mama desteği yapın ki kuşunuz rahat atlasın bu dönemi genellikle stresli olurlar ...

Yazar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Müslüm
Soyadı
GÖYCE
Oğuzhan KOBACIK' Alıntı:
Yeni tüyleri çıkıyor vitamin ve mama desteği yapın ki kuşunuz rahat atlasın bu dönemi genellikle stresli olurlar ...
Vitamin ve mama desteğinde bulunuyorum zaten. Teşekkürler kardeşim.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Bu aylarda kuşlar daha çabuk kızışırlar siz bakımlarını yapın onlar karşılığını verirler

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
Bu aylarda kuşlar daha çabuk kızışırlar siz bakımlarını yapın onlar karşılığını verirler
Aynayıda kafesten çıkartın.

Enver.Ergin

Uzman Üyemiz
Adı
Enver
Soyadı
ERGIN
Benim dişilerin cehre rengi değişmedi hiç ama şuanda maşallah hepsi çiftleşiyor :)

kayra

Uzman Üyemiz
Adı
BURAK
Soyadı
SİPAHİ
illa cere renk değiştirecek diye bir şart yok bazı kuşların cere rengi değişir bazılarının değişmez havalar yavaş yavaş ısınmaya başlıyor zamanı gelince kızışmaya başlayacak benim 4 aydan beri beklediğim bir çiftim var anlaşıyor ama çiftleşme yok sabır sabır sabır 

bytt

Üyemiz
Adı
Taner
Soyadı
TOSUN
Benim de kuşlarım çok iyi anlaşıyorlar fakat çiftleşme işi daha yok. Eylül ayından bu yana birlikteler. Kız kaç defa hazır olduğunu gösterdi fakat erkek bir türlü üste çıkmıyor. Yemleri, mamaları, vitamin desteği her şeyi tam. Sanırım havalar ısınmaya başladı yakındır çiftleşme. Nedersiniz? pray