KONU AÇAN SORU SORAN ARKADAŞLARIN DİKKATİNE

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
ARKADAŞLAR TÜM BÜYÜĞÜMÜZDEN KÜÇÜĞÜMÜZDEN YENİ ESKİ AZ KUŞU OLAN ÇOK KUŞU OLAN AZ BİLEN ÇOK BİLEN BU İŞİ İŞ EDİNMİŞ TÜM YAZAN VE YAZACAK OLAN ARKADAŞLARDAN RİCA EDİYORUMBİLMECE GİBİ SORULAR SORMAYALIM BAZI ARKADAŞLAR ÖYLE BİR BAŞLIK ATIYORLARKİ SANKİ KARŞILARINDA FALCI YA YORUM YAPTIRIR GİBİ HİÇ KİMSE KUSURA BAKMASIN ALINMASIN BUNLAR OLURKENDE SEYİRCİLİK YAPAMIYORUM VE SORULAR ASKIDA KALIYOR CEVAPLANDIRACAK ARKADAŞLARDA CEVAPLAMADAN ES GEÇİYOR BURADAKİ PAYLAŞIMCILARIN SADECE BİLGİ PAYLAŞMAYI YOL GÖSRTERMEK ONLARIN YAŞADIKLARINI YENİ BAŞLAYAN KİŞİLERİN YAŞAMAMALARININ SADECE KENDİLERİNİ RAHATLATMAK ADINA OLDUĞUNU HATIRLATMAK SEÇİMLERİNİ DOĞRU AÇIKLAYICI EMİN BİLGİLERİNİ PAYLAŞMALARI DİLEĞİ İLE HAKKINIZI HELAL EDİN SLM

ayhangorguc

Takipçi Üyemiz
Adı
Emir
Soyadı
Demir
sana katılıyorum abi, Hastalıklar, cinsiyet, ırk , yavru ölümü, kuluçka süreleri, mama tarifleri forumda önceki konularda bulunabilir

ABDULLAHYILMAZ

Uzman Üyemiz
sorulan sorular ve açılan konuların içeriğinin açıklayıcı olmasında fayda var tabiki...

gökay tatar

Uzman Üyemiz
Adı
gökay
Soyadı
TATAR
şimdi haklısın ama bana sorarsanız işlenen konular var evet ama herkes o konulara baksa inanın konu başlığı kalmaz bu sefer güncel konular kalmaz kimse yazmaz kimse ilgilenmez benim muhabbet kuşum , Gökay tatar arkadaşımıza ziyaretim,yeni yavrularım,yeni çiftim vs bunlara ne yazarız maşallah yada +1 bu neden yazılır bilmiyorum  ::) bu işlemi yapana kadar kopyala yapıştır benim için daha kolay  ;) bırakın kim sorarsa sorsun kim yeni konu açıyorsa açsın onları temizleyenler var bilgisi olan ben şuraya yazdım o konuyu bulsun değip o kişiyi es geçmek bence etik bir davranış değil bilgisini her daim tekrardan anlatarak yazarak paylaşmaktır lütfen bilgilerinizi her daim  paylaşın...