Konuşturma

bagirazimov

Üyemiz
Adı
Bagir
Soyadı
Azimov
Merhaba arkadaşlar. Kendi çiftimden aldığm 2 aylık erkek muuhabbet kuşumu konuşturmaya çalışıyorum.
Bazı araştırmalar yaptım ve onları deniyorum. Sizler neler önerirsiniz? Konuşturucu yem var mı?

ahmet1970

Üyemiz
Merhaba benim kuşum 2.5 yaşında 10 kelima konuşuyor. Yem vs hiçbirsey denemedim bile tamamen sizin ilginiz ile alakalı. Bizim ev ortamımızda seçtiğimiz kelimeleri sırayla tüm ev halkı tekrarlıyordu :) 1. Kelime geldikden sonra gerisi kolay zaten. Kolay gelsin.

LEPRAKORN

Site Moderatörü
Adı
ONUR
Soyadı
TATAROĞLU
İlgiyle alakali biraz tekrar yapilirsa ve baska kus sesi duyup gormezse daha cabuk konusur ve erkek olmasi sart

bagirazimov

Üyemiz
Adı
Bagir
Soyadı
Azimov
Arkadaşlar kuşum erkek, 2 aylık, yalnız besliyorum, devamlı tekrar yaptırıyorum.
Böyle yaparsam ilk kelimeyi ne zaman konuşur?

LEPRAKORN

Site Moderatörü
Adı
ONUR
Soyadı
TATAROĞLU
Şimdi siz kusla pazarliga oturmussunuz her kus konusacak diye birsey yok jako papağanlardan bile konusmayani cikabiliyor siz ilginizi gösterin 2-3 ay gibi surelerde konusuyorlar genelde ama konusan kuslar yuvadan cikar cikmaz alinan kuslar oluyor genelde

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

AhmedDemir

Takipçi Üyemiz
Adı
Ahmed
Soyadı
Demir
Sabreden dervis muradina ermis :) kusunuzun kapasitesi ve sizin ilginize gore zaman degisir insallah kolay bi kelimeyle baslamissinizdr