Konya'da kuş pazarı...

murat akdal

Takipçi Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
akdal
Konya'da kuş pazarı var mı ? Geçenlerde pet shopcu kuşları mezata götürecegim filan dedi yerini sordum kem küm etti yok şurada yok burada ama arada bir oluyor günü belli değil felan diye geçiştirdi. Belki bilen birisi vardır varsa nerede ve ne zamanları oluyor ?

noizboys

Takipçi Üyemiz
Adı
mehmet ali
Soyadı
eren
kardeşim konyada macur pazarının arkasında var pazar günleri kurulur sadece ama ağırlık güvercin hatta hemen hemene güvercin diyebilirim geçen hafta gittim sadece bi tezgat muhabbet kuşcusu vardı onlarda bi işe yaramaz hep hastalıklı halsiz durgun gibi geldi bana

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
Mehmet Ali EREN' Alıntı:
kardeşim konyada macur pazarının arkasında var pazar günleri kurulur sadece ama ağırlık güvercin hatta hemen hemene güvercin diyebilirim geçen hafta gittim sadece bi tezgat muhabbet kuşcusu vardı onlarda bi işe yaramaz hep hastalıklı halsiz durgun gibi geldi bana
COK DOGRU

murat akdal

Takipçi Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
akdal
Mehmet Ali EREN' Alıntı:
Teşekkürler cevap için  :) bi ara denk gelirse gitmeyi planlıyordum .

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
2 ay önce konyadaydım duydumki kuş pazarı varmış bir hayvansever olarak dururmuyum pazar sabahı soluğu pazara aldım gittiğime pişman oldum sıcağın altında hayvanlar perişana hindilerin ayakları bağlı vs ..bazen duyuyoruz belediye hayvan pazarını kapattı diye işi bilmeyen belediyenin hayvan düşmanı olduğu sanır  aslında belediye güzel bir yer ayarlasa iyi olur yani.... neeee

memolducan

Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
ağır
larende caddesinin arka tarafında var kuş mezatı, sadece kanarya ve muhabbet ve malzeme kafes satılır pazar günleri 11 le 13 arası açık artırma, çok kelepir kuş ve malzemeler denk gelebiliyor. tam açık adresi bilemiycem ama müzeniin karsı tarafında esnafa sorsan gösterirler.