Konya'dan Merhabalar!

halongan

Üyemiz
Adı
Halis
Soyadı
ONGAN
Abilerim merhabalar, foruma uzun süre önce üye olmuştum. O zamanlar tek bir tane kuşumuz vardı. Geçen sene oğlumun ısrarıyla kuşumuza bir eş aldım.

O olmuş, o günden bugüne sürekli forumlarda araştırmalar yaptım. Sizlerin yavrularını görünce sabırsızlandım. 5-6 ay beklemeden sonra şükürler olsun geçen ay iki çiftten 4'er yavru aldım. Gerçi hala yuvada sayılırlar. Yuvadan çıksalar eş dost hemen el koyacak. :)

Şuan elimde 3 çift muhabbet kuşu var. Bir çiftte Almanya bilezikli çift aldım, yarın gidip teslim alacam. Hedefim sadece jumbo beslemek.

Konya'da İstanbul Caddesinde sigortacılık yapmaktayım. Benim herhangi bir bilgim yok ama çayımı içmeye, yemeğimi yemeye ve sohbet etmeye her zaman beklerim.

Sizlerin sayesinde daha öğreneceğim çok şey var. Herkese teşekkürler...

bjk70

Uzman Üyemiz
Adı
Erkan
Hoşgeldiniz keyifli forumlar

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

halongan

Üyemiz
Adı
Halis
Soyadı
ONGAN
Teşekkürler, abilerim! Hoşbulduk.

İnşaallah bende birşeyler öğrenip paylaşırım. Şuanda forumda beğenme ve teşekkürden öteye pek gidemiyorum.  :)

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
konyada ali şener kardeşimiz var alaadin tepesinde teksas durağının yanında my giyim tanışabilirsiniz konyanın usta kuşcularındandır.... thumbsupbo

halongan

Üyemiz
Adı
Halis
Soyadı
ONGAN
Ayhan YILDIRIM' Alıntı:
konyada ali şener kardeşimiz var alaadin tepesinde teksas durağının yanında my giyim tanışabilirsiniz konyanın usta kuşcularındandır.... thumbsupbo
İnşallah Ayhan Bey, aslında bana çok yakın ama rahatsız edermiyim acaba diyerek çekindim biraz. :)

Teşekkürler, Mahmut Bey...

euphrates

Uzman Üyemiz
Adı
Fırat
Soyadı
Akad
aramıza hoşgeldiniz bu forumda her gün yeni şeyler öğreniyor insan .

halongan

Üyemiz
Adı
Halis
Soyadı
ONGAN
Hoşbuldum teşekkürler.

Az önce 2012 AZ bilezikli klasik yeşil erkek ve fallow dişimi aldım. Arabada bile çiftleştiklerini gördüm. Umarım güzel yavrular alabilirim. :)