kurtlanmış yem

• Konbuyu başlatan canq
  • Başlangıç tarihi
C

canq

Guest
değerli abilerim ve kardeşlerim geçen gün bir arkadaşım sordu yemi kurtlanmış acaba kuşlarıma bir zararı olur mu dedi yemi öyle versem yada arındırmanın bir yolu var mı dedi ben bişi demedim şuanlık sizden gelen bilgiler doğrultusunda yanıtlıycam sorusunu ( bence zarar gelir) yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler :)

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
kurtlu yem kuşlara verilmez yapacak bir şey var mı tecrübesi olanlar söyler

C

canq

Guest
bende öle düşünüyom yapabilinecek bişi var mı bakalım üstadlardan cvp bekliyorum

Tuğkan

Üyemiz
Adı
Tuğkan
Soyadı
Sert
yem hangı ortamda nasıl saklanır neyi içine konur bilgisi olan varsa cevap verebılırmı

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
kuru bir ortamda saklanmalı ve içine çam çırası koyabilirsiniz böyle bir şey duymuştum veya çam çırası yerine at kestanesi

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
bnm de dikkatimi çekti yemim de çok az bir ağlanma sezdim 2 gün önce yeni yem aldım ... fakat o yeni aldığım yeminde ağlanmaması için ne yapmalıyım yemlerim posette tutuyorum (buzdolabı posetinde)

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Yemleri serin ve kuru yerlerde muhafaza etmeli ve arada havalandırılmalıdır.

C

canq

Guest
kuru yerde muhafaza etmek lazım bide hava almayan kaba koy daha iyi olur eğer yemi pet shoptan açık olarak aldıysan ağlanma olur kelebekler yumurta yapmış kurta çevirir dikkat et

beko_27

Uzman Üyemiz
Adı
BEKİR
Soyadı
ÇOLAK
BELKİ GÜLECEKSİNİZ AMA ABİLER BEN G.ANTEPTE ESKİDEN Bİ ÜRETİCİ OLAN ARKADAŞLA KONUŞTUM ADAM KURTTA OLAN PROTEİN HİÇBİRŞEYDE YOK BEN KUŞLARIM İÇİN YEMLERİ ISLATIYORUM KURT ÜFETİP YEDİRİYORUM DEMİŞTİ BENDE GÜLMÜŞTÜM VALLAHİ.BU BİR KİŞİNİN YAPTIGI BİRŞEY SADECE DUYDUGUM ŞEYİ ANLATTIM YANLIŞ ANLAYIP UYGULAMAYIN BİŞEY FALAN OLUR SORUMLULUK KABUL ETMEM :D

C

canq

Guest
bekir abi o dediğin bülbüller için gayet uygun olabilir die düşünüyorum ama ginede üstadlarımız daha iyi bilir :)

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu
Bekir ÇOLAK' Alıntı:
BELKİ GÜLECEKSİNİZ AMA ABİLER BEN G.ANTEPTE ESKİDEN Bİ ÜRETİCİ OLAN ARKADAŞLA KONUŞTUM ADAM KURTTA OLAN PROTEİN HİÇBİRŞEYDE YOK BEN KUŞLARIM İÇİN YEMLERİ ISLATIYORUM KURT ÜFETİP YEDİRİYORUM DEMİŞTİ BENDE GÜLMÜŞTÜM VALLAHİ.BU BİR KİŞİNİN YAPTIGI BİRŞEY SADECE DUYDUGUM ŞEYİ ANLATTIM YANLIŞ ANLAYIP UYGULAMAYIN BİŞEY FALAN OLUR SORUMLULUK KABUL ETMEM :D
Kurdu yesin eyvallah'da, kurtlanmış olan yemler tehlike unsuru işte.