Kuruma Hastalığı Tedavisi İle İlgili

karaganda

Takipçi Üyemiz
Adı
Kazım
Soyadı
aslan
selamlar acaba kuruma hastalığı tedavisi ile ilgili yeni gelişmeler varmı erkek kuşum büyük ihtimal kurumaya yakalandı  :-[ şu anda Oğuz Deniz kardeşimin yardımlarıyla antibiyotik kürü uyguluyoruz.

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
Kâzım Aslan' Alıntı:
selamlar acaba kuruma hastalığı tedavisi ile ilgili yeni gelişmeler varmı erkek kuşum büyük ihtimal kurumaya yakalandı  :-[ şu anda Oğuz Deniz kardeşimin yardımlarıyla antibiyotik kürü uyguluyoruz.
  başka çare aramayın oğuzla devam edinbence çorba olmasın

sibirya27

Takipçi Üyemiz
Adı
berat
Soyadı
cingöz
İsmail AKBAŞ' Alıntı:
bugüne kadar kuramaya giren kuşu kurtaran bir üretici veya ilaç duymadım geçmiş olsun inşallah tekrarını yaşamazsınız
?
arkadaşlar kuruma hastalığında göğüs kemiği jilet gibi çıkana kadar fark etmez iseniz tedavi o aşamadan sonra işe yaramaz.normal şartlarda biteral tablet ile özellikle kanarya yetiştiricileri başarılı sonuçlar alır.bu antibiyotik 250mg ve 500mg olarak satılmaktaadır.bir litre suya 500mg eklenerek altı gün kullanılır sonra üç gün vitamin verilir ve üç gün daha antibiyotik verilir. daha sonraki süreçte kuvvetli bir beslenme ile kanatlı hayvanınız hastalığı atlatır.
kuruma hastalığı genellikle muhtelif hastalıkların fark edilmemesinden kaynaklanır. mega bakterilerin sebeb olduğu söylenmektedir.

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
3 kuşumda denadim elma sirkeli su verdim hastalığa yenilen sabahına ortalardaki biraz uzun yaşadı ama hepsi kayıp zaten ilaç parası kuştan pahalı ama yeniler ve kümesin kurtulması için vereceksin onun için kuşu hasta etmeyeceksin

Sry

Uzman Üyemiz
Adı
Selim.
yavuz alptekin' Alıntı:
Kardeş üzülerek söylüyorum ki kuruma hastalığın tedavisi yok gibi bi şey,bütün üreticilerin en çok korktuğu hastalık kuruma hastalığıdır

DarkLion

Takipçi Üyemiz
Adı
Güray
Soyadı
ÖZKUL
Bu kısaca KANSER denebilir. İlk safada Belki fark edince müdahale edilebilir ama Kuş içini yedikten sonra istediğinizi yapın boşadır. Allah kimsenin başına vermesin nalet bi hastalıktır.

sterlin54

Takipçi Üyemiz
Adı
erdem
Soyadı
sungur
salmaya attığım 7 tane çekoslavak kuşum yerli kuşlar kadar küçüldü kuruma hastalığına yakalandılar tüleri kabarık şekilde kafeste duruyorlar birinde bu hastalık varmış fark edemedim ve hepsi bu hastalığa yakalandı çok çevik olan iki erkeğim vardı onlar bile söndü çok kötüü bir hastalık bu yokmu buna bir çare

karaganda

Takipçi Üyemiz
Adı
Kazım
Soyadı
aslan
erdem sungur' Alıntı:
salmaya attığım 7 tane çekoslavak kuşum yerli kuşlar kadar küçüldü kuruma hastalığına yakalandılar tüleri kabarık şekilde kafeste duruyorlar birinde bu hastalık varmış fark edemedim ve hepsi bu hastalığa yakalandı çok çevik olan iki erkeğim vardı onlar bile söndü çok kötüü bir hastalık bu yokmu buna bir çare
geçmiş olsun bende kurtarmaya çalışıyorum erkek kuşumu  :-[

GürkanGÜNER

Yeni Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
GÜNER
Arkadaşlar kuruma hastalığına kesin çözüm FURAVET isminde bi toz ilaç var güvercinlerde 2 lt suya bi çay kaşığı 4-5 gün kullanıldığı zaman kesinlikle hastalığı ortadan kaldırıyor ama muhabbet kuşlarında dozajı nasıl ayarlanır bilmiyorum denemek isteyen arkadaşlar için söylüyorum güçlü bir antibiyotiktir kesinlikle dikkatli olunması gerekli her veterinerde bulunan bir ilaçtır..