başka çare aramayın oğuzla devam edinbence çorba olmasınKâzım Aslan' Alıntı:selamlar acaba kuruma hastalığı tedavisi ile ilgili yeni gelişmeler varmı erkek kuşum büyük ihtimal kurumaya yakalandı :-[ şu anda Oğuz Deniz kardeşimin yardımlarıyla antibiyotik kürü uyguluyoruz.
?İsmail AKBAŞ' Alıntı:bugüne kadar kuramaya giren kuşu kurtaran bir üretici veya ilaç duymadım geçmiş olsun inşallah tekrarını yaşamazsınız
yavuz alptekin' Alıntı:Kardeş üzülerek söylüyorum ki kuruma hastalığın tedavisi yok gibi bi şey,bütün üreticilerin en çok korktuğu hastalık kuruma hastalığıdır
geçmiş olsun bende kurtarmaya çalışıyorum erkek kuşumu :-[erdem sungur' Alıntı:salmaya attığım 7 tane çekoslavak kuşum yerli kuşlar kadar küçüldü kuruma hastalığına yakalandılar tüleri kabarık şekilde kafeste duruyorlar birinde bu hastalık varmış fark edemedim ve hepsi bu hastalığa yakalandı çok çevik olan iki erkeğim vardı onlar bile söndü çok kötüü bir hastalık bu yokmu buna bir çare
+1yavuz alptekin' Alıntı:Kardeş üzülerek söylüyorum ki kuruma hastalığın tedavisi yok gibi bi şey,bütün üreticilerin en çok korktuğu hastalık kuruma hastalığıdır