Çok teşekkür ederim bilginiz için, yaşı Hakkında bilgim yok maalesef ama sağlıklı bir kuş, çifleşmek için zemin hazırEmre YILMAZ.....' Alıntı:Öncelikle kuşunuza maşaallah diyorumTüyü kadar uzun ömrü olsun. Yaşı kaç? Sağlık durumu nasıl? Kızgın bir erkek görüyorum ben. Eğer dişinizde müsaitse neden olmasın? Ama sağlık durumu ve bakımınız çok önemlidir. Yuva hazırlığı için gerekli sağlık ve hijyen olsun mama olsun kızıştırıcı olsun bunlarınız hazırsa kuşunuzda hazırdır derya hanım..
E5553 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba paylaşım yaparken bağlantı sorunu yaşadım. Konuyu paylaşmak üzereyken bir kaç defa tıklamamdan kaynaklanmış olabilir pardon. İyi Akşamlar.Özcan DUMAN' Alıntı:Aynı mevzu ve kuş için iki konu açmışsınız.
Cevapsız olanı sildim..
Lütfen forum kurallarına uyalım...
Saygılar...
Amaç kimseyi üzmek değil..Derya METOLAR' Alıntı:Merhaba paylaşım yaparken bağlantı sorunu yaşadım. Konuyu paylaşmak üzereyken bir kaç defa tıklamamdan kaynaklanmış olabilir pardon. İyi Akşamlar.
Ben teşekkür ederim umarım en kısa zamanda mutlu ederler siziDerya METOLAR' Alıntı:Çok teşekkür ederim bilginiz için, yaşı Hakkında bilgim yok maalesef ama sağlıklı bir kuş, çifleşmek için zemin hazırteşekkürler tekrardan ??
Çok teşekkür ederim,bilgi ve güzel dilekleriniz için???? hayırlı geceler dilerimMustafa AKOĞLU' Alıntı:kuşlarınız için maşallah diyorum derya hanım renkleri falan gerçekten çok güzel inşşallah en yakın zaman yumurtlamaya başlarlar ve yavru alırsınız. çiftleşmeye başladıkları zaman bi iki hafta içinde yumurtalar gelirr şimdiden hayırlı olsun)