Kus yem yemiyor

Atakhan44

Üyemiz
Adı
Atakan
Soyadı
Sayin
Arkadas lar benim 4 - 6 aylik disi muhabbetim var , yem yemiyip kafasini yemligin icinde surtup yemleri dokuyor bide bu aralar iyice hareketlendi kotu ses cikarip sonra otuyor nedeni nedir ?

ONUR ÇÖKELEKOĞLU

Uzman Üyemiz
Adı
ONUR
Soyadı
ÇÖKELEKOĞLU
Yemlik boşaltma bi kızışma belirtisidir.Muhabbetler 4 6 aylıkken kızışıp kuluçkaya yatabilsede dişilerde bu durum daha yavaş işler.Ergenliğin verdiği oyunculuktan kaynaklanıyor.Sağa sola giderler carcar uzun bağırışlar yapıp kanat çırparlar.Mamayı fazla veriyor olabilirsiniz.

Atakhan44

Üyemiz
Adı
Atakan
Soyadı
Sayin
Dedikleriniz aynen gerceklesiyor cevabiniz icin cok tesekkur ederim , yanina bi erkek muhabbet almayi dusunuyorum sizce uygun olur mu ?

Atakhan44

Üyemiz
Adı
Atakan
Soyadı
Sayin
Ayrica arada konusuyor ama cere rengi net degil cinsiyette tereddut yasiyorum cift alacagim icin caresizim suan :D

ONUR ÇÖKELEKOĞLU

Uzman Üyemiz
Adı
ONUR
Soyadı
ÇÖKELEKOĞLU
Foto atarsanız cinsiyetini söylerim.Dişilerde tek tük konuşur ama erkek doğal şakıyıcı olduğundan dha çok konuşur.Yanına alacağınız erkek dişiden baskın olmak zorunda.Genelde yerleşik dişiler çok kızgın ve baskındır.Erkek pasif olursa kur yapmayıp kaçarsa saldırır.

Atakhan44

Üyemiz
Adı
Atakan
Soyadı
Sayin
Hocam resim atamiyorum ama tarif edeyim , cerenin alt tarafi mor , uste dogru ucuk mavilesiyor deliklerinden birini cevresi hafif beyaz digerinin cevresinde beyazlik yok forumda ikiye bolunmus bu renkte kimi erkek diyor kimi disi fitigraf boyuttan dolayi atilmiyor