kuşlarda terslik var

emre1991

Takipçi Üyemiz
Adı
EMRE
Soyadı
GÜZELAY
evet sayın abiler sayın üreticiler sizlere bu buyuk soruyu soruyorum  dişi kuş erkeğin üstüne cıkmaya calışıyor bazılarıda  erkeğin altına girmiyeme calışıyor ama erkek her defasında kaçıyor neden sizce cevaplarınızı beklıyorum saygılar
26 gündür bende kuşlar  yuvalığa birkere bile girmediler  erkeğin  gagası mavi koyu az birşey beyazlık var  dişininkide  kavherengine dönmeye calışıyor

mardin

Uzman Üyemiz
Adı
HAKAN
Soyadı
YAKOMAZ
kuşlarınız yeni kızşmaya başlamış hayırlı olsun.ayrınlıtılı bilgiyi üstadlarım cevaplayacaktır slm.
biraz daha zaman vermeniz lazım yeni yerlerine alışması için.

emre1991

Takipçi Üyemiz
Adı
EMRE
Soyadı
GÜZELAY
ama erkekde hiç hareket yok dişi hep hareket halın bu konuda  dişide yuvaya girmiyor hiç  toz vitamin kullanıyorum sularına  kuş kumu mineral bloğu var 

emre1991

Takipçi Üyemiz
Adı
EMRE
Soyadı
GÜZELAY
bilmiyorum ki ya erkek hazır değil herhalde bide ben bi çift daha almayı düşünüyorum bunlardan verim alamadım diye çokmu acele ediyorum acaba  kuşların yeri hep sabit  haftada bir kere kafeslerini temizliyorum altlarını filen 3 günde birde yemlikleri temizliyorum

senfoniork22

Uzman Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Tatlıpınar
bence erkeği değiştirin hareketli aktif bir erkek alın dişi kuşunuz dediğnize göre kızgın zaten hemen eş olurlar

emre1991

Takipçi Üyemiz
Adı
EMRE
Soyadı
GÜZELAY
bende onu dusunuyorum işte şimdi kuşu aldım  petshopla konuşcam bakalım değiştirme imkanım olurmu olmazmı bakalım ya :) yeni çift almayı düşünüyorum bursa civarı bakalım

FAHRÜYEALYA

Uzman Üyemiz
Adı
Mutlu
Soyadı
ERTUĞRUL
Hazır olmayan kuşu kızdırarak verim alamazsınız.Erkeğinizin ayca biraz daha zaman verip hazırlanmasına müsade edin.

Örneğin 15 yaşın da bir erkek çocuğundan babalık yapmasını bekleyemeyeceğimiz gibi  icon_wall icon_wall icon_wall