kuslarda yuvadan dustukten sonra tüy dökülmesi

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Biraz inceleme yaptım. Bu ilaç kedi ve köpeklerde tüy dökülmesi için kullanılan bir ilaç. Kuşlarda faydalı olacağını sanmıyorum.

cemo

Yeni Üyemiz
Adı
cem
Soyadı
ünal
ewet inegölde ingiliz muhabbet besleyen bi arkadasla tanıstım daha once onunda kuslarında olmus gabioten ilacla gcti düzeldi kuslarım dedi
eger dogruysa tüm kus severler icin mujdli bi haber demektir ben kullanmaya basladım bakalım eger ıyı sonuc alırsam sızlerıde bılgırendırıcem olumlu yada olumsuz ıkı cıfttımde denemeye basladım

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
ben uzun yıllar önce duymuştum biotin saç kıl çıkmasını sağlayan bir ilaç insanlar için kullanılan ilaçlarda var bebek mamalarındada görmüştüm

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
cemo' Alıntı:
ewet inegölde ingiliz muhabbet besleyen bi arkadasla tanıstım daha once onunda kuslarında olmus gabioten ilacla gcti düzeldi kuslarım dedi
eger dogruysa tüm kus severler icin mujdli bi haber demektir ben kullanmaya basladım bakalım eger ıyı sonuc alırsam sızlerıde bılgırendırıcem olumlu yada olumsuz ıkı cıfttımde denemeye basladım
Köpeklerin kıl yapısıyla kuşların tüy yapıları arasında hiçbir benzerlik yok ama İnşaallah güzel sonuçlar alırsınız.