E Erhan Suludere Yeni Üyemiz Katılım 8 Ara 2017 Mesajlar 21 Konum Beyoğlu Adı Erhan Soyadı Suludere 9 Ara 2017 #1 Selamlar. Son birkaç gündür bazen erkek dişiye bazen de dişi erkeğe lanat çırpıyor. Bu ne anlama gelir?
Selamlar. Son birkaç gündür bazen erkek dişiye bazen de dişi erkeğe lanat çırpıyor. Bu ne anlama gelir?
A aliayhane Üyemiz Katılım 28 Şub 2016 Mesajlar 41 Konum ısparta Adı ali ayhan Soyadı ERSOY 9 Ara 2017 #2 çok tuhaf bir soru ama kanatlarını açıyolar yada alıştırıyolar diye biliriz veya bit falanda olabilir kontrol etmekte yarar var
çok tuhaf bir soru ama kanatlarını açıyolar yada alıştırıyolar diye biliriz veya bit falanda olabilir kontrol etmekte yarar var
E Erhan Suludere Yeni Üyemiz Katılım 8 Ara 2017 Mesajlar 21 Konum Beyoğlu Adı Erhan Soyadı Suludere 10 Ara 2017 #3 Çok teşekkür ederim. Daha once tek muhabbet beslemistim. Az biraz konuya vakıfım ancak çift beslemedigim icin sormak istedim
Çok teşekkür ederim. Daha once tek muhabbet beslemistim. Az biraz konuya vakıfım ancak çift beslemedigim icin sormak istedim