Kuşlarım Çiftleşmiyor...

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Maşallah....
Kuşlarım çok güzel anlaşıor bir çok kez video ve fotograflar paylaştım sizlere ve kuşlarımın çok güzel anlaştıkları yorumlarınızı yazdınız ama kuşlarım çiftleşmiyor...kuşlarım şuan da gece gündüz birbirlerine kur yapıyorlar erkek kuşum da eskisi gibi değil oldugu yerde guramıyor hep kur yapıor ve dişiyi etkilemeye calışıyor dişide kura karşılık veriyor ama çiftleşmiyorlar ddişinin daha yuvaya girdiğini hiç görmedim ...
crazy

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Ne zaman zamanı gelir ya bn yavru almak istiyorum ... :D

Bir de bu zamanı kısaltmanın yolları var mı ?

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Abi ben 9 aydır bekliyorum dişinin kızışmasını ne yaparsan yap kendisi biliyor kızışacağı zamanı asla kısaltılamıyor bence.Çünkü vücudunun hazır olması lazım. Sadece vücüdunu hazırlayabilirsin bu da iyi bakımla olur... Onlar sana bakımın karşılığını zamanı gelince verecektir.

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Dişi kuşum erkeğe göre biraz daha şişman acaba bu baskınlık yapar mı ? alkisd thumbsupbo

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Oğuzhan KOBACIK' Alıntı:
Dişi kuşum erkeğe göre biraz daha şişman acaba bu baskınlık yapar mı ? alkisd thumbsupbo
Baskınlık olabilir tabii fazla etkisi oolmaz mesela baskın bir dişi kendisinden büyük bir erkeği çok rahat dize getirebilir.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Oğuzhan KOBACIK' Alıntı:
Bnm dişim 8-9 aylık merkek 6-7 aylık civarı daha erkekn galiba.. ???
erkekler daha erkek kızışıyor zaten dişiler biraz daha gecikebiliyor. Sorun olmaz zamanın geldiğini anlayamadan kızışırlar

Üsmail Erhasan

Üyemiz
Adı
İsmail
Soyadı
Erhasan
Dişinin yeterli olgunluğa kavuşması (kızışması) önemli bir faktör, iyi bir bakımla normal şartlarda 6 aylıktan itibaren çiftleşiyorlar. Haftada birkaç gün mama vermek etkili olabilir...

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Teşekkürler Yorumlarınız çok güzel Vitamin ve mama takviyesini kuşları aldığım günden beridir uyguluyorum...

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Oğuzhan KOBACIK' Alıntı:
Ne zaman zamanı gelir ya bn yavru almak istiyorum ... :D

Bir de bu zamanı kısaltmanın yolları var mı ?
Benim kuşlarımda aynı durumda bende çok sabırsızlıkla bekliyorum ama sadece birbirlerini kaşıyorlar ve kur yapıyorlar o kadar. :) Ben yavru mubişler sevmek istiyorum...

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Mehtap YILMAZ' Alıntı:
Benim kuşlarımda aynı durumda bende çok sabırsızlıkla bekliyorum ama sadece birbirlerini kaşıyorlar ve kur yapıyorlar o kadar. :) Ben yavru mubişler sevmek istiyorum...
Ben de 4 gözle bkliyorum yavrularını ama olmuyor...

seanpoul58

Uzman Üyemiz
Adı
Ozan
Soyadı
SARIYILDIZ
Benim erkek kızışmış dişi kızışmış çok güzel anlaşıyolar erkek devamlı üstüne cıkmaya calısıyo
devamlı erkekle dişi yuvaya girip yatıyolar ama çiftleşmiyolar  icon_wall icon_wall icon_wall